- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 1.288
МАКЕДОНИЈА ГАЗИ !!! ЕВРОПА СЕ ЗАМИСЛИ !!!
Ќе се самоцитирам бев сигурен дека ќе ги победиме литванците.Нивниот тим е составен од деца,не играа шок натпревари кои се решаваат во последен момент,сега искуството победи.Повеке анализа од мене,утре.Иако ги следам сите преноси на Сител и Сител 3 досега,ова ми е прв пост во темата за евробаскетот.
Нема многу да ја тупам само ќе кажам дека дечките играат со срце,машки КАКО ШТО И ТРЕБА,треба задолжително и цела фудбалска федерација и репрезентација да видат како се бранат боите на татковината.ДЕЧКИТЕ СЕ ХЕРОИ,владата за овој успех треба да ги награди со по барем 100000евра,за да се почуствуваат навистина наградени како што доликува на херои.
И не ја тупете ногу заради поразот од Русија,победа против Литванија е еднакво како победи против Русија и Србија.Ке им појде повеке шутот на нашите,ке им го поставиме МАКЕДОСКИОТ ЅИД во одбрана,ќе почнат да губат концентрација и ке почнат да промашуваат шутеви(литванците).И фино лепо ќе си ги победиме.
Од 20:00 !Од колку е утакмицава сега бе луѓе, некои пишуваат од 16:30 некои од 17:00 а некои пишуваат дека од 20:00 ќе било со Шпанија ?
Please note: The order of games are subject to change at any given day!Spain16.09.2011 17:30UPCOMING
F.Y.R. of Macedonia
Затоа што на официјалниот сајт на турнирот пишува: Македонија - Шпанија, 17.30Не знам зашто тупите кога јасно е нагласено дека се игра од 8 саат! Тој термин беше предвиден за (Литванија ) да го игра вечерниот термин полуфинале кога е и најпосетуван исто како и 1/4 финалето.
Подобро е вака, кој ќе се нервираше до 20.00... а и повеќе време за прослава ќе има.педери, одма по крајот на утакмицата пишуваше 20.00... го смениле !!!
Лошо за тие што се втора смена.. некои нема да си одатПодобро е вака, кој ќе се нервираше до 20.00... а и повеќе време за прослава ќе има.