Европско Првенство 2011 - Литванија (општи информации)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Волку, Волку и од Литванија толку....

Леле леле што направивме? МАКЕДОНИЈА!!! <3

R

Roten 96

Гостин
WOW која прославаа се што се мрда е на нозе хаха .. МАКЕДОНИЈАААААА во ПОЛУФИНАЛЕЕЕЕЕ фиуууууууууууууууууууууууууууууу грчки педери
М А К Е Д О Н И Ј А НЕКА НИ Е ЧЕСТИТО БРАВО НЕВЕРОЈАТНО БРАВООО БРАВОООООО !

B

BooBojan

Гостин

Иако ги следам сите преноси на Сител и Сител 3 досега,ова ми е прв пост во темата за евробаскетот.
Нема многу да ја тупам само ќе кажам дека дечките играат со срце,машки КАКО ШТО И ТРЕБА,треба задолжително и цела фудбалска федерација и репрезентација да видат како се бранат боите на татковината.ДЕЧКИТЕ СЕ ХЕРОИ,владата за овој успех треба да ги награди со по барем 100000евра,за да се почуствуваат навистина наградени како што доликува на херои.
И не ја тупете ногу заради поразот од Русија,победа против Литванија е еднакво како победи против Русија и Србија.Ке им појде повеке шутот на нашите,ке им го поставиме МАКЕДОСКИОТ ЅИД во одбрана,ќе почнат да губат концентрација и ке почнат да промашуваат шутеви(литванците).И фино лепо ќе си ги победиме.
Ќе се самоцитирам бев сигурен дека ќе ги победиме литванците.Нивниот тим е составен од деца,не играа шок натпревари кои се решаваат во последен момент,сега искуството победи.Повеке анализа од мене,утре.

М

Мартин`

Гостин
Од колку е утакмицава сега бе луѓе, некои пишуваат од 16:30 некои од 17:00 а некои пишуваат дека од 20:00 ќе било со Шпанија ?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Spain
16.09.2011 17:30
UPCOMING

F.Y.R. of Macedonia
Please note: The order of games are subject to change at any given day!
Нашиве медиуми јавија 20.00. Ако се играат двете полуфиналиња во петок, логично е да се игра прво нашето, со оглед дека останатите утре играат четвртфинале... сега и јас сум збунет.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не знам зашто тупите кога јасно е нагласено дека се игра од 8 саат! Тој термин беше предвиден за (Литванија :D) да го игра вечерниот термин полуфинале кога е и најпосетуван исто како и 1/4 финалето.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не знам зашто тупите кога јасно е нагласено дека се игра од 8 саат! Тој термин беше предвиден за (Литванија :D) да го игра вечерниот термин полуфинале кога е и најпосетуван исто како и 1/4 финалето.
Затоа што на официјалниот сајт на турнирот пишува: Македонија - Шпанија, 17.30

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
педери, одма по крајот на утакмицата пишуваше 20.00... го смениле !!!

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
педери, одма по крајот на утакмицата пишуваше 20.00... го смениле !!!
Подобро е вака, кој ќе се нервираше до 20.00... а и повеќе време за прослава ќе има.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.267
Поени од реакции
18.230
камо ја да бев втора смена,да имам бар причина да бегам :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
На flashscore пишува дека се игра од 16:30

Јасно ли му е на некој што се деси вчера бе ...

Kajgana Shop

На врв Bottom