- Член од
- 18 декември 2019
- Мислења
- 600
- Поени од реакции
- 1.666
Како изгледаше на 2-0, не заврши толку лошо
Не знам дали знаеш кога фан на Рома јадеше гомна дека од таа позиција која Ундер дал гол против Парма дека и он без проблем ќе дал. Нешто во стилот и баба ми од таму ќе даде гол.Најјаки се овие со коментари како ќе дале гол место некој фудбалер, како биле подобри од некој фудбалер, а да ги собереш сите и да ги стаивш на ваков натпревар 20:0 ќе изгубиме и единствена шанса за гол ќе ни е ако противнициве се тргнат и ни остават празен гол, ама ни тогаш нема гол да дадете од што ќе ве стрефи нешто дур ја влечете топката до голот, пошто единствена физичка активности ви е на форум статуси да пишувате како не не бива и заби што ќе измиете еднаш после толку јадење гомна. Полека малку, тие играчи ни овозможија после 30 години да се радуваме на Европско првенство, не потклекнаа ни физичи ни психички, не потклекнуваат и сега, и они сакаат и повеќе од вас да се израдуваме за први бодови. Можеби треба поддршка да се даде, а не да се просерува со вакви коментари, тие луѓе 10-20 години тренираат активно, тренинзи кои никогаш не сте ги прошле, повреди, разочарувања, греење клупа кога си бил во форма, за некој рендом форумџија да пише дека е подобар од нив и дека тој ќе дал шансата што ја утнале...
Форца Вамос Австрија!Не сум прочитал за сигурно, ама јас не знам првенство во кое гол разликата ќе реши во случај на исто бодови кој решава за пласман понатаму
Меѓусебниот решава.
Aвстрија освен тоа што трчаат како коњи не се ништо посебно...класична Бундеслигашка екипа што се бори за опстанок секоја година...како Фрајбург,Шалке или Аузбург да играат на ЕП....очекувам лесна победа на Холандија вечер.Австрија е многу потценета во групава појма немам оти, и јас мислам дека ќе извадат позитивен резултат вечер, Холандија покажа слабости со Украина, ќе видиме.