ЕП во ракомет 2012-група I (Белград)

Кои 2 репрезентации ќе одат во полу-финале?

• Србија

Гласови: 82 50,3%
  • Германија

Гласови: 30 18,4%
  • Полска

Гласови: 10 6,1%
  • Македонија

Гласови: 119 73,0%
  • Шведска

Гласови: 3 1,8%
  • Данска

Гласови: 10 6,1%

• Вкупно гласачи
    163
Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Тоа е тоа дечки и девојки...
Сепак ние да си победиме со Србите и да се бориме лавовски за 5 место и можност за ЛОИ.

(Плус ако ја тепаме Србија ќе можеме да им фаќаме сеири):P

М А К Е Д О Н И Ј А !!!!
Тие ќе ни гледаат сеири дечко.Во полуфинале се, а плус ќе играат со втора постава.За каков сеир зборуваш?

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
Ајде сите!
Лавовски да се бориме за 5 место.
Олимпискиот медал да го земеме и после нека се сликаат Швеѓаните, Данците и другите скандинавски говеда. :D

M

Mario Gómez

Гостин
Битно ќе изиграме уште две утакмици, Лазаров ќе стане најдобар стрелец у историјата на европските и сите скандинавци можат курови да пушат најјакиот играч е од балканот. .!.

Него гледам сега повредата на германецот, страшно. :(

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Nema skandinavski goveda, ima samo govedo nareceno Sundovski, koj koga so Danska vodevme 3 razlika i ne ni odese ni napadot ni odbranata, ne barase timeout, demek moralo u 59 minuta da se bara i zatoa ne zacuka toj Hansen a toj golot na kraj ne dokrajci.Pa trebase nekoj da go fati posledniot i suspenzija na nasiot igrac i nie sea u polufinale.Sega ke gi gleamo Dancive koj sekako gubat so kogo i da igraat.Nek si dojde Lino Cervar pa togaj da vidime dali ke gubime natprevar ako sme imale 6 gola prednost.
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 19:03 ---
Nema skandinavski goveda, ima samo govedo nareceno Sundovski, koj koga so Danska vodevme 3 razlika i ne ni odese ni napadot ni odbranata, ne barase timeout, demek moralo u 59 minuta da se bara i zatoa ne zacuka toj Hansen a toj golot na kraj ne dokrajci.Pa trebase nekoj da go fati posledniot i suspenzija na nasiot igrac i nie sea u polufinale.Sega ke gi gleamo Dancive koj sekako gubat so kogo i da igraat.Nek si dojde Lino Cervar pa togaj da vidime dali ke gubime natprevar ako sme imale 6 gola prednost.

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
Како стоиме ние, Германија и Полска со гол разликата?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Тоа е .. играме за 5-то место со Словенија..

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 19:04 ---
Абе ако тепаме пред нив сме..3 место.

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Тие ќе ни гледаат сеири дечко.Во полуфинале се, а плус ќе играат со втора постава.За каков сеир зборуваш?
Дека сме ги победиле дечко, него ај заеби :D
Ај еден лузерски муабет: Да ни понудеше некој 5 место пред почетокот на Европсково со сигурност ќе прифатевме! :vozbud:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Иначе Игор Трпески на фејсбук во групата за Европско првенство:

НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ...
НИКОГАШ У ЖИВОТОВ НЕ СУМ НАВИВАЛ ЗА НИКОЈ ДРУГ ОСВЕН ЗА МАКЕДОНИЈА ...
а денеска за 10-15.мин де за Германија де за Послка ....
Ама џабе а им е..м тоа викинзите ...
Ало акок да си бидеме 3-ти оп за 5-место оп на квалификации оп на Олимпијада а а а )

Нема да се роди поголема легенда од него на светов.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Знам,тешко е што не сме втори во група туку се бориме за трето место и да,Данска не чинеше живот и пол,но од поведра страна-мило ми е што остваруваме се подобри и подобри пласмани.Кога ќе ми текне на генерацијата на Манасков и катаклизмите наречени Европско во Италија 1999 и Светско во Египет 2001 и како лесно губевме од екипи за кои не ни знаев дека играат ракомет(Бразил поеба една селекција предводена од Манасков) конечно зедовме да излегуваме од калта и се решивме да не бидеме ничие топовксо месо.

Лајте за медалите,и мене не ми е сеедно што пропуштивме шанса поради таа кобна Данска ама ете,можеме да се поправиме на квалификациите за Олимпијадата(ако не послужи среќа).

P

PewDiePie

Гостин
Битно ќе изиграме уште две утакмици, Лазаров ќе стане најдобар стрелец у историјата на европските и сите скандинавци можат курови да пушат најјакиот играч е од балканот. .!.
Повеќе би рекол од МАКЕДОНИЈА,нема право балканот да се гордее со таков талент.

Kajgana Shop

На врв Bottom