ЕП во ракомет 2012-група I (Белград)

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 репрезентации ќе одат во полу-финале?

• Србија

Гласови: 82 50,3%
  • Германија

Гласови: 30 18,4%
  • Полска

Гласови: 10 6,1%
  • Македонија

Гласови: 119 73,0%
  • Шведска

Гласови: 3 1,8%
  • Данска

Гласови: 10 6,1%

• Вкупно гласачи
    163
Да им ебам се по список на воа швеѓаниве..Ах шо нема некој швеѓанец у велесов,за се ќе платеше :mad:

Најлошо е тоа што моментално нашата екипа е појака и од Данска и од Шведска ама јбг немавме Е*АНА среќа !!
Ја знаеш поговорка "Работата сака мотика, не молитва"?

Svedska i da ima kontra ke dojde do golmanot i u nego ke ja sutnat popoleka
Како последниов и 5-6 напади пред него...ептен очигледно!
Уште па и 2 мин. им дадоа + пенал

нене , кога дрдлав јас вчера дека ќе му е пуштат швеѓаниве не сум бил патриот бла бла неможев да читам кој ми вратил
сеа шо ќе кажите копуци едни? демек јас нејќам да победи шведска? ама реалноста е таа... му е пуштија и тоа апла се гчледа 10 зицери промашуиваат

Таа е дечки, тој гол од Данска не кошта полуфинале:tapp:

Натпреварот само покажува колку аматерски сме играле против Шведска и колку кондициски сме неспремни.

Незнам оти пцуете. Оваа работа е многу нормална.
Како што викаме ние дека вечер Србија ќе ни ја пушти утакмицата, така и Данците се надеваат дека Шведска ќе им ја пушти.
Значи нема разлика. Голема е иронијата само.:D

Значи Шведска се непријатели број еден сега затоа што го продаваат натпреварот на Данска........истото тоа би биле и Србите за данците бидејќи сите знаеме дека и тоа е продаден натпревар. Рално...односно им се љутиме на швеѓаниве а знаеме дека Македонија ќе добие натпревар на тацна

Шветска нема мотиви за игра од авион се гледа тоа

Не е малер.
Толку не бива.
Неискуство би рекол. Никогаш до сега не сме играле толку важни мечови против репрезентации од рангот на Данска кои постигнуваат гол за 3 секунди, за разлика од нашата тромава игра.

Заради неискуство не стигнаа Данците на таа утакмица, ни ги стопија 6 гола предност.

Но последниот напад, одбраната со врв на патика на голманот, одбиената топка у нивни раце... тоа беше чиста среќа.

За другото самите сме криви, да, но последниот напад едноставно среќата ни го сврте грбот... :(

Да сме живи и здрави тоа е тоа...

Тој голот не кошташе полуфинале на Данска,ако нас ни ја пушти Србија,требаше да се очекува дека и гомнава ке си изиграат онака.

Тоа е тоа дечки и девојки...
Сепак ние да си победиме со Србите и да се бориме лавовски за 5 место и можност за ЛОИ.

(Плус ако ја тепаме Србија ќе можеме да им фаќаме сеири):P

М А К Е Д О Н И Ј А !!!!

На пречекот на ракометарите ќе земам безбол палка и сите заби ќе му ги скршам на Шундовски.После ќе оди anal rape за да знае и биде свесен колку му се можностите за селектор, а не како на амфетамини да е цело првенство.Пичка му матер клошарска:mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom