Струја нема во повеќе населби во Скопје...!0 саати мојата населба немаше струја денес...од 10 ипол до сега(19:50)...наслушнав дека следна била некоја друга населба...дали некој знае нешто????
Друже,знам што е рестрикција..само едно не ми е јасно...како што знам у Југославија,се најавувало кога ќе нема и колку време ќе нема....исто така,што к*р сум му јас крив? што не изгаси сабаље кога нема никој дома? еве,последната сметка беше 11 000 денари (три печки фул работат.) и таа сметка е подмирена на време,без каснење и глупости...ме интересира,што не гаси у Љипково и другиве албански реони,кајшто не му плаќаат???рестрикција бе друже прашај ги твоите у југославија да вииш шо било
Друже,знам што е рестрикција..само едно не ми е јасно...како што знам у Југославија,се најавувало кога ќе нема и колку време ќе нема....исто така,што к*р сум му јас крив? што не изгаси сабаље кога нема никој дома? еве,последната сметка беше 11 000 денари (три печки фул работат.) и таа сметка е подмирена на време,без каснење и глупости...ме интересира,што не гаси у Љипково и другиве албански реони,кајшто не му плаќаат???рестрикција бе друже прашај ги твоите у југославија да вииш шо било
Државата е бе другар и сам знаеш дека нема ниедна работа која функционира како што треба кај насДруже,знам што е рестрикција..само едно не ми е јасно...како што знам у Југославија,се најавувало кога ќе нема и колку време ќе нема....исто така,што к*р сум му јас крив? што не изгаси сабаље кога нема никој дома? еве,последната сметка беше 11 000 денари (три печки фул работат.) и таа сметка е подмирена на време,без каснење и глупости...ме интересира,што не гаси у Љипково и другиве албански реони,кајшто не му плаќаат???
Од каде знам?/ епа ај вака...ако е дефект,сигурно незнаат кога ќе се поправи...јас се јавив 10 пати,ми вика у 8 ќе добиеш струја....сигурен си дека за бефект било работава???Od kaj znaesh zoshto izgasile struja? Mozhda e defekt, mozhda ima nekoe poremetuvanje vo bezbednosta na tie trafoa ili shogiznamshto. Se e mozhno. Javi se, prashaj gi sho e rabotata i gotovo. Na forumov, ne veruvam deka nekoj kje ti posochi prava prichina, a nitu pak kje bide od krucijalno znacenje negovata poddrshka za tvojot problem.
Ивица брат,потресување?/?Што паничиш, не ли гледаш дека трафото им изгорело, поради преоптеретување што не треба да изненадува со оглед на времево.
Ќе се санира и повторно ќе имаш струја, не се потресувај.