G
gk77
Гостин
се договараш со нив и немаш мака . Ти само така мисли си ако не си им по кејф има да те прегазат бе не сонувај многу. Прашуваш како?! Многу едноставно, ке ти праќаат инспекции цело време за некои банални работи т.е небитни и ред други работи што обичниот народ неможе да ги види,Не е се сјајно како што кажуваат медиумиве анал 5 и шиттел а тоа со Џонсон Монсон ми го ,,потекоа више ке правеле ова она тоа незнам си автобуси што ке ги користеле САД. лол пази у македонија 50души фабрика ке направеле 50 автобуси за сад ?! ма немој да ме јебеш бре..Безбедна е и тоа како само ти кажав под кој услов. Да дојдам ја да вложам средна сума сам одма ќе си имам проблем со администрација, казнувајна, локални шериви и све. Ама да појдам кај владата директно да се договорам, да направам убаво отворувајне, пола влада да ми дојде и да сече ленти, е тогаш ќе немам никаков проблем воопшто, ќе завршам во побрзана постапка, јасно дека бакшижот ми е спреман ама ако вложиш на Балканот тоа ти е како сигурна давачка. После си немам гајле. Кој се пожалил на Џонсон Контролс, Џонсон Мети, Дрекселмајер итн. кој се звучни имиња? Никој! Сите зе жалат на ЕВН ама и каде што се очигледно надвор од законот, никој не ги чепка. Уште си наплаќаат сметки од пред 20 години а државата ја нема да го штити својот народ. Абе најуба земја е за инвестирајне, ако одиш по „прав“ пат, нели.