Сум ги гледал ама не ми се некако реални доааѓаат на некои место ке им јават за помош некои луѓе зборам за Гост ЛАб им раскажуваат луѓето см евиделе сенки ,сму видел дух ова она , они доааѓаат со врвна опрема не наоѓаат ништо само ЕВП некој краток податок од 1 секунда а луѓето им кажуваат различни работи Американска комерцијала ти е тоаима доста емисии за духови на ID - investigation discovery, ghost lab , haunted house ..
емисиите се со доста истражувања , снимање ЕВП , видео камери , мерачи за електромагнетни полиња К2
па да во право си , но ако си ја гледал една епизода , тој плавиот на таван седи и нешо се мрдна и го фати за рамото ... како се посраа ситеСум ги гледал ама не ми се некако реални доааѓаат на некои место ке им јават за помош некои луѓе зборам за Гост ЛАб им раскажуваат луѓето см евиделе сенки ,сму видел дух ова она , они доааѓаат со врвна опрема не наоѓаат ништо само ЕВП некој краток податок од 1 секунда а луѓето им кажуваат различни работи Американска комерцијала ти е тоа
Sega kje izleze dobro filmce (ili dobar torent) Red Lights- Deniro, Weaver...па да во право си , но ако си ја гледал една епизода , тој плавиот на таван седи и нешо се мрдна и го фати за рамото ... како се посраа сите
инаку повеке гледам haunted house заради тоа што се така езиви , страшни ... како добар хорор филм ми доаѓат секоја вечер
ај ке видам сега трејлерSega kje izleze dobro filmce (ili dobar torent) Red Lights- Deniro, Weaver...
Apsolutno NE !!! Jas samo napomenav !!! PozzНемој да ви текнало торенти да делите тука
да Haunted е јако имаше баш едно многу језиво некои луѓе кои умреле во една куќа тие имале свој култ и верувале во некој египетски бог ,тој бог беше бог на оргии, принсување жртви и повикување на душите назад во овој свет и тие луѓето пред да умрате направиле нешто и останале полно загубени души у куќата имаше повеќе знам 3 или 4 и кога се доселија новите сопствениви им се дешаваат хорори сами стакла се кршат сенки им се појавуваат, имаа кучиња чувааа и одма им се смени однесувањето на кучињата стојат во едно место и лааат цело време и такви работи и дојдоа некој екипа и им помогнаапа да во право си , но ако си ја гледал една епизода , тој плавиот на таван седи и нешо се мрдна и го фати за рамото ... како се посраа сите
инаку повеке гледам haunted house заради тоа што се така езиви , страшни ... како добар хорор филм ми доаѓат секоја вечер
ми се допагаат истите работи како тебе само што јас веке почнувам да читам и да го развивам тоа си направив ЕМФ метар или кажано (Електро магнетик филд стрејт метар) тоа е тој мерач на сила на електромагнетното зрачење сега ке правам параболичен микрофон а понатаму В-скоп тој реагира и е многу по осетлив на движење наима доста емисии за духови на ID - investigation discovery, ghost lab , haunted house ..
емисиите се со доста истражувања , снимање ЕВП , видео камери , мерачи за електромагнетни полиња К2
одлично , барај куќи во кој се вели дека има духови и пробај ... можда ќе фатиш некој гласми се допагаат истите работи како тебе само што јас веке почнувам да читам и да го развивам тоа си направив ЕМФ метар или кажано (Електро магнетик филд стрејт метар) тоа е тој мерач на сила на електромагнетното зрачење сега ке правам параболичен микрофон а понатаму В-скоп тој реагира и е многу по осетлив на движење на
паранормални работи а сакам да земам и еден дигитален снимач-диктафон. тој ке ми служи за ЕВП (електро воис феномена) Феномен на електричен глас или слично како радио приемник тие електро магнетни бранови само микрофонот ги фаќа нашите уши не затоа користи тој осетлив дигитален диктафон нема шум никаков додека на касета ке треба програма да го чистиш шумот.само поставуваш прашања тој дух-демон ти одговара и после кога ке ја преслушаш снимката ке ги чуеш одговорите.или можеш да користиш мобилен телефон ама нема да доловиш салам она што треба.
Хмм, да сум на твое место не би пробувал, пошто не знаеш што може да се десиEj decki , bi sakal da znam dali nekoj od vas znae za OUIJA BOARD ili pak dali ima probano nesto takvo slicno ? Pozz
Pa da znam, imam dosta citano i gledano deka se slucuvale cudni raboti pa mislev da ne ima nekoj iskuseno nesto takvo !!!PozzХмм, да сум на твое место не би пробувал, пошто не знаеш што може да се деси