- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 18.741
- Поени од реакции
- 22.746
погледнети ги сите делови, ќе го постирам само првиот
Не работи...
погледнети ги сите делови, ќе го постирам само првиот
Па кликни на Watch on you tube и ќе работи. Има поставено забрана за ставање на други страни.Не работи...
Да бе вакви работи ми се дешават.Пробај мрдни барем малце,еден прст и ќе се ослободиш цел.Или не оставај да те зафати,ако можиш да осетиш кога иди.Вака сеа немам потреба да лажам па кој сака нека верува кој сака нека не верува.Ваш избор.
Си легнувам навечер за да спијам а брат ми беше легнат пред мене ама не беше заспан.И се превртувам во креветот дур да заспијам и туку наеднаш се укочив и како да почна нешто да ме турка надолу и не можев да се мрднам, ни раце ни нозе не можев да помрднам, и испаничив и пробав да викам по брат ми ама не можев да зборувам,2-3 пати пробав и само некои крици испуштав и тогаш брат ми ми се раздери абе ти дан си ненормален ја овде не можам да заспијам а ти ми акаш, ај престани утре сум нашкола сабајле и само што отвори уста тој одма се ослободив и можев и да зборувам и му викам абе ми залетна нешто уживај.И целиот исплашен око не склопив цела вечер.Другиот ден нашкола им кажував на другариве и рекоа дека сенка ме имала фатено и дека и на некој друг така му се имало десено.
Šokantni snimki na duh koj gleda vo svojot leš
Čileanskata televiziska kukja neodamna pokazala snimka od avtomobilska nesrekja koja se sluchila na avtopatot A-16, poznat pod imeto 'prokolnat avtopat '. Vesta go privlekla vnimanieto na javnosta poradi prilično čuden detalj na snimkata.
Imeno, na edna od fotografiiite se gleda silueta na čovek, a fotografot se kolne deka toa e duhot na eden od zaginatite vo nesrekjata. Ushte pochudno e toa shto so nego se soglasuvaat i rodninite i prijatelite na pokojnikot koi tvrdat deka oblekata koja se gleda na silueteta od duhot e ista so onaa koja pokojnikot ja nosel vo momentot na nesrekjata.
Fotografiite, so ne baš sjaen kvalitet, go pokazuvaat duhot koj go gleda svojot leš, a gi snimil vozač na kamion ovaa godina, samo 20-ina minuti po nesrekjata vo koja na lice mesto piginale 43-godišniot Alberto Galligillos Morardes i 50-godišniot Fernando Guerrero Tapia, čij duh se pojavil na spomenatite fotografii.
Језивоо у пм.погледнети ги сите делови, ќе го постирам само првиот
Тоа со смеењето ми се случило и мене, пред година дена и дефинитивно не знам како да си го објаснам.Мене ми се има десено сенка да ме гази пред околу година дена. Како парализиран бев и слушав детско смеење. Траеше пола минуата некаде. Е сега дали беше лош сон (мада бев полусвесен) или вистина се деси незнам.
Страшна работа.....тоа шо ти се десило....Тоа со смеењето ми се случило и мене, пред година дена и дефинитивно не знам како да си го објаснам.
Имав пишано и на друга тема за тоа.
jas sum nov clen tuka...
sakav samo da vi raskazam sto mi se slucuva...cuvstvuvam deka nesto me sledi sekoj moment-posebno koga si legnuvam-togas cuvstvoto e najloso :S
Sekogas koga ke legnam sama posle nekoe vreme krevetot pocnuvat da se tresit ..nemozam da vi opisam kako se cuvstvuvam tie momenti..toa trae nekolku min pa se smiruvat se...
toa mi se slucuvase podolgo vreme pa edna vecer ostanav da spijam vo dnevnata..samo sto legnav posle nekoe vreme vratata od spalnata na majka mi i tatko mi se otvori i zatvori(jas mislev deka e majkami) pa se slusna cekorenje kon mojata soba ama pak vratata se otvori i zatvori..pa toa cudoto prodolzi po skalite da sleguvat(slusav cekorenje mislev deka e majka mi da proverit dali sum legnala..ama ne bese taja) Vratata od dnevnata bese otvorena i to sto vleze legna do mene i pocuvstvuvav srcebienje na mojata raka..
Ama nemozev da stanam ili da se svrtam ili da viknam po nekoj od moite...umirav od strav...
Drugiot den napravivme poveke adeti demek ke pomognelo-krst na prozorecot...noz nad vratata..ama samo za kratko vreme...Pak se vrati...
Me izmacuvat eve podolgo vreme toa cudoto...I kaj pop bev da me otpejt ama... ne sakat da me ostavit