Дуел: Апасиев vs. Богојески

Кој беше подобар говорник?

• Апасиев

Гласови: 110 90,2%
  • Богојески

Гласови: 12 9,8%

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 декември 2014
Мислења
379
Поени од реакции
384
Овој ликов е ретко антипатична појава али на Апасиев репликата "не ме вреѓаш ако ме наречеш болшевик" е доволна за никој од него и неговиве да не стапне у собрание.

Член од
20 септември 2017
Мислења
920
Поени од реакции
1.347
Ајдее ајдее, сите за Апасиев, дечковко 50 пати кажа оти имал просек десет нула, добро професоре те разбравме, нешо ново? И Петар не беше сјаен до толку ама премногу му давате доверба на Апасиев, добро го праша Петар зошто му избегаа Здравко и Демири? Наводно му штетеле у програмата, бре бре.

И гледам се пишува на фејсбуков дека водителката била повеке за едниов хаха, е фала богу после 231321 сезони да сфатите дека водителкиве се дно дна.
Ретко гледам дебати, ама овој Апасиев е изгубен случај дефинитивно, кој простачки испади и речник од професор, и се смее како ретардиран, катастрофа..Многу ме разочара, а мислев има некој грам мозок човеков. Тешка будала. Реално Богојевски избриша под со него ама ајде да не кршам филм тука гледам сите навиваат за Апасиев, човекот што ќе го поништи преспанскиот договор и ќе ја направи Македонија самоодржлива земја :) :)

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Овој ликов е ретко антипатична појава али на Апасиев репликата "не ме вреѓаш ако ме наречеш болшевик" е доволна за никој од него и неговиве да не стапне у собрание.
Да, пошто ако Димче стане пратеник одма ќе издејствува окупација од советски тенкови :facepalm:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Па и стајлингов му е погоден кога излегува на дебати, нонстоп во црно, како од некое дебатно погребално претпријатие.
Пастирот кога ќе се врати од Маџарска, ако собере доволно муда некогаш во животов со овој од погребално да излезе на дуел, сигурен сум дека Апасиев не би имал проблем и у хавајка да се појави пред камери специјално за него.

Член од
5 декември 2014
Мислења
379
Поени од реакции
384
Да, пошто ако Димче стане пратеник одма ќе издејствува окупација од советски тенкови :facepalm:
Ко веќе не сфати, алудирав на неговото слепо стојалиште дури и со најгрозоморните аспекти од тоа уредување, а не неговата анти Еу-нато определба.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.358
Поени од реакции
21.778
Пастирот кога ќе се врати од Маџарска, ако собере доволно муда некогаш во животов со овој од погребално да излезе на дуел, сигурен сум дека Апасиев не би имал проблем и у хавајка да се појави пред камери специјално за него.
Па, богами, јас да бев паторот ќе соберев некако муда и ќе излезев на дуел со погребалниов, чисто колку да внесам малку сонце во животот на сите паднати и окапани борци кои се надеваа дека паторот че си лежи во затвор а не во хотел, таман да им се потсуши малку заевата урина на нивните лица. :D

Инаку, за паторот да излезе на дуел со овој, погребалниов прво треба да си ги отсече мудата и да му ги даде како подарок за добредојде, па евентуално после на дуел.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Јбг не сите се горди ко тебе кога некој ги моча у уста, па дури и мораат да го бранат мочањето по форуми.

Да, уште потрагично е што те моча некој што нема ни свој пар, па треба да се позајмува.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.358
Поени од реакции
21.778
Јбг не сите се горди ко тебе кога некој ги моча у уста, па дури и мораат да го бранат мочањето по форуми.

Да, уште потрагично е што те моча некој што нема ни свој пар, па треба да се позајмува.
Значи, ве оболе паторот психички, уште трауми имате и сега секој кој кажал нешто лошо за СДС одма му скокате како петли дека бил паториста. :pos:

Ајде, кога ќе го прележиш паторовиот грип, ќе правиме муабет како нормални луѓе, дотогаш со лесно нека е. И мачкај се со ракија. :D

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.494
Поени од реакции
18.517
Па, богами, јас да бев паторот ќе соберев некако муда и ќе излезев на дуел со погребалниов, чисто колку да внесам малку сонце во животот на сите паднати и окапани борци кои се надеваа дека паторот че си лежи во затвор а не во хотел, таман да им се потсуши малку заевата урина на нивните лица. :D

Инаку, за паторот да излезе на дуел со овој, погребалниов прво треба да си ги отсече мудата и да му ги даде како подарок за добредојде, па евентуално после на дуел.
Груевски и муда :D

Не оди тоа во иста реченица. Груевски е парадер. Него му треба средена околина сите да го сакаат, да му се погодени светските политичко економски односи и по можност Венера да му е во Втора куќа.

Член од
22 февруари 2015
Мислења
193
Поени од реакции
279
Па лево ориентирана партија, што сакаш, нормално дека е поблиска до Болшевиците, Сталин и СССР отколку НАТО, САД и слично.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Дуелот ми беше тотално разочарување во Апасиев. Петар Богојески, неуверлив, неиздржан (сеуште со членска книшка на ВМРО, ама сме сведоци на историски момент кога планира да го замрзне членството) Просто непријатно се осеќам како сведок.
Апасиев со манири и ставови на бољшевички дисидент. Епитети од типот: Заев со неговиот измеќарски менталитет... Грујо да беше, ЕУ ќе пиштеше и вриштеше?!?!?
Што да очекуваш од „политичар“ со амбиции кои не може издржано и на ниво да помине дуел со еден Богојески? Искрено, не верувам на ниту еден политичар кој ветува ревидирање на Преспанскиот договор и удара во национална свест. Ќе поверувам ако има сериозна економска програма и антикорупциски манифест со тенденција да зачува начионална свест.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.462
Поени од реакции
84.875

Не го прежаливте бре тоа гомно и не го прежаливте. Уште долго ќе плачете вака по еден од најголемите идиоти во земата на идиоти.
Реалноста е таа - никој рационален не веруваше дека он или Сашо ќе лежат и тука, во тој факт, имате причина за радост, али не се залажувајте, неговата политичка кариера е отидена во неповрат.
Треба да ви е јасно дека еден од столбовите на кои се базира идната победа на Мицко е токму раскрстувањето со Груевски. Ако развиваше тесни врски со бегалецот, немаше амин да добие.

За Апасиев да искочи, хипотетички, на дуел со Груевски, прво треба на Груевски да му се објасни што е тоа тв-дуел, па да научи што, како,...Тоа ќе биде неговиот веројатно прв тв-дуел.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Сакам да го видам Апасиев како му гостува на Ефтов.
Браво за спојот! Ќе треба само анкетата да ти биде колку минути издржавте да го гледавте дуелот :)

Kajgana Shop

На врв Bottom