Ретко гледам дебати, ама овој Апасиев е изгубен случај дефинитивно, кој простачки испади и речник од професор, и се смее како ретардиран, катастрофа..Многу ме разочара, а мислев има некој грам мозок човеков. Тешка будала. Реално Богојевски избриша под со него ама ајде да не кршам филм тука гледам сите навиваат за Апасиев, човекот што ќе го поништи преспанскиот договор и ќе ја направи Македонија самоодржлива земјаАјдее ајдее, сите за Апасиев, дечковко 50 пати кажа оти имал просек десет нула, добро професоре те разбравме, нешо ново? И Петар не беше сјаен до толку ама премногу му давате доверба на Апасиев, добро го праша Петар зошто му избегаа Здравко и Демири? Наводно му штетеле у програмата, бре бре.
И гледам се пишува на фејсбуков дека водителката била повеке за едниов хаха, е фала богу после 231321 сезони да сфатите дека водителкиве се дно дна.
Да, пошто ако Димче стане пратеник одма ќе издејствува окупација од советски тенковиОвој ликов е ретко антипатична појава али на Апасиев репликата "не ме вреѓаш ако ме наречеш болшевик" е доволна за никој од него и неговиве да не стапне у собрание.
Пастирот кога ќе се врати од Маџарска, ако собере доволно муда некогаш во животов со овој од погребално да излезе на дуел, сигурен сум дека Апасиев не би имал проблем и у хавајка да се појави пред камери специјално за него.Па и стајлингов му е погоден кога излегува на дебати, нонстоп во црно, како од некое дебатно погребално претпријатие.
Ко веќе не сфати, алудирав на неговото слепо стојалиште дури и со најгрозоморните аспекти од тоа уредување, а не неговата анти Еу-нато определба.Да, пошто ако Димче стане пратеник одма ќе издејствува окупација од советски тенкови![]()
Па, богами, јас да бев паторот ќе соберев некако муда и ќе излезев на дуел со погребалниов, чисто колку да внесам малку сонце во животот на сите паднати и окапани борци кои се надеваа дека паторот че си лежи во затвор а не во хотел, таман да им се потсуши малку заевата урина на нивните лица.Пастирот кога ќе се врати од Маџарска, ако собере доволно муда некогаш во животов со овој од погребално да излезе на дуел, сигурен сум дека Апасиев не би имал проблем и у хавајка да се појави пред камери специјално за него.
Значи, ве оболе паторот психички, уште трауми имате и сега секој кој кажал нешто лошо за СДС одма му скокате како петли дека бил паториста.Јбг не сите се горди ко тебе кога некој ги моча у уста, па дури и мораат да го бранат мочањето по форуми.
Да, уште потрагично е што те моча некој што нема ни свој пар, па треба да се позајмува.
Груевски и мудаПа, богами, јас да бев паторот ќе соберев некако муда и ќе излезев на дуел со погребалниов, чисто колку да внесам малку сонце во животот на сите паднати и окапани борци кои се надеваа дека паторот че си лежи во затвор а не во хотел, таман да им се потсуши малку заевата урина на нивните лица.
Инаку, за паторот да излезе на дуел со овој, погребалниов прво треба да си ги отсече мудата и да му ги даде како подарок за добредојде, па евентуално после на дуел.
Па лево ориентирана партија, што сакаш, нормално дека е поблиска до Болшевиците, Сталин и СССР отколку НАТО, САД и слично.Овој ликов е ретко антипатична појава али на Апасиев репликата "не ме вреѓаш ако ме наречеш болшевик" е доволна за никој од него и неговиве да не стапне у собрание.
Не го прежаливте бре тоа гомно и не го прежаливте. Уште долго ќе плачете вака по еден од најголемите идиоти во земата на идиоти.Па, богами, јас да бев паторот ќе соберев некако муда и ќе излезев на дуел со погребалниов, чисто колку да внесам малку сонце во животот на сите паднати и окапани борци кои се надеваа дека паторот че си лежи во затвор а не во хотел, таман да им се потсуши малку заевата урина на нивните лица.
Инаку, за паторот да излезе на дуел со овој, погребалниов прво треба да си ги отсече мудата и да му ги даде како подарок за добредојде, па евентуално после на дуел.
Браво за спојот! Ќе треба само анкетата да ти биде колку минути издржавте да го гледавте дуелотСакам да го видам Апасиев како му гостува на Ефтов.