Другарство, па љубов, па пак другарство. Дали е можно?

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Ја мислам дека има другарство ама Пак ке има мотање помегу нив доколку се другари

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
CopyOfDeath напиша:
Ја мислам дека има другарство ама Пак ке има мотање помегу нив доколку се другари
E veke jas sum ziv primer za toa....:icon_lol:

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Ne vozmozno , kako prvo drugar mi e samo drugar , ne znam kolku od vas devojki ste imale vistinski drugar sto vi kazuva sve , site svoi finti na zaveduvanje , site misli . I od takov drugar da stani decko treba da se pravam ili budala demek go zasakaf nema ko nego i da mizam za site fakti so gi znam :)),.Nema sansi nikakvi .
A ne situacija demek drugarov mi stanal decko a sega mi e bivshi pa ke me prefli na date ili ke mu kazuvam detalji od datot ili kako super smek imalo i koj seks sum doziveala . Ma daj :) Sredetese so bi rekol drugar mi :=))))))))))

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
The`bItCh напиша:
Нема другарство помеѓу машко и женско.
mnogu pati go imam kazano ova nema iskrajno drugarstvo megu m i f taka da nemozam da ti daam reputacija bitch :( ali vednash shom ke se zdobijam imash zeleno kvadratche od mene :wink:

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
не би рекла дека не постои другарство меѓу машко и женско,бидејќи самата боље се салагам со мужите него жените,а тоа го докажува фактот дека имам 7 многу добри другари,и 3 добри другарки...
а за љубов па другарство па бла бла.може...,имам едно такво искуство и до денес сме многу блиски,па и подобри другари од било кога...али сепак е индивидуално и зависи од карактерите на тие двајца,и од фактот дека за пак да бидат другари треба и двајцата да се гледаат ко другари и ништо повеќе:)

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
aj ne mi kazuvajte deka ne postoi vistinsko drugarstvo megu m i f.moze ne postoi VISTINSKo drugarstvo megu m i f otkako bile ljubovnici, ali postoi drugarstvo megu masko i zensko. Jas imam najdobra drugarka so ja znam otkako znam za sebe. se i kazuvam se mi kazuva. raka u ogan stava za mene.i jas isto.

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
StormAngel напиша:
Ау ау аууууууу.
Како како?
Е така..
На почетокот може да се другари, додека не се зближат и не почнат се заедно да прават, да не можат еден без друг, да се штитат и слично...
Таквото дружење може да настане само од три причини..
1. Еден од нив ако не и двајцата сигурно имаат корист еден од друг
2. Сакаат да имаат нешто што е повеќе од другарство ( не врска )
3. Заљубени се

NikolaP

Команданат Флик
Член од
30 октомври 2005
Мислења
1.095
Поени од реакции
16
Нешто сум кажал на почетоков на темата, ама постот е долг а ја сакам со симпл термини да разложам.
Вакви ситуации има:

1. Не постои физичка привлечност ни кај едниот ни кај другиот, ама сепак постои привлечност во карактери. Чисто другарство. Сега дали е од корист на некој, или узајамно поштовање, тука има милион нијанси и не е се црно бело

2. Постои физичка привлечност само кај едниот. Ова е најгадна комбинација и има многу изгоретини. Обично оној привлечниот го искористува другиот, дури и ако не е свесен за тоа. Нормално, другиот е среќен и да биде користен ;)

3. Постои физичка привлечност и кај двата, но само физичка, значи би сакале некад да се плеснат, ама условите не се поволни. Тука влага другарски секс, што е по мене кул ствар. Другарството обично продолжува и понатаму.

4. Физичка привлечност а богами и психичка, т.е. доаѓа до тотално заљубување од страна и на едниот и на другиот. Зошто се уште пријатели, исто има милион причини. Некад од глупоќа(ок, углавном од глупоќа), некад због нешто друго. Исто така доста заебана ситуација. Ама и најинтересна :wink: Осим ако не си тежок сеирџија, па му пукаш сеир на оној јаднико(јадничката) од 2.

Ете толце...

Член од
9 декември 2005
Мислења
5
Поени од реакции
0
ne za dzave se vika deko vo sekoe prijatelstvo se krie ljubov mala.kako i da e ke se zaljubis u drugarot ili on u tebe i ode drugarstvo osven ako toa e dvostrano.ako se desi takvo nesto posle vrakanje drugarstvo nema sansi gledanje od sebesi na pr. i mene bi mi bilo nezgodno posle da mu zboram e mi se sviga ovoj onoj idam so ovoj...kako i uste poglupo bi mi bilo toa da go slusam jas od nego.

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Мене пак, ептен понезгодно ми е некому да му речам дека ми се свиѓа таа и таа. Не знам зошто.
Ама од друга страна, не ни сакам да слушам кој кому му се свиѓа.

Член од
9 декември 2005
Мислења
5
Поени од реакции
0
StormAngel напиша:
Мене пак, ептен понезгодно ми е некому да му речам дека ми се свиѓа таа и таа. Не знам зошто.
Ама од друга страна, не ни сакам да слушам кој кому му се свиѓа.
mnogu normalno deka nemozes da mu kazes na nekoj koj ti se sviga...ali na drugar da zosto da ne mozes,a koa ne sakas da slusas koj komu mu se sviga togas tuka moze i da ima nesto..moze da se krie nekoj iskra pa zatoa da se javuva ljubomora ako maoze da se kaze taka :ne:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Не, не постои никаква љубомора во мене кога другарка ми сака или пак му се допаѓа некој, едноставно, што би можел јас да сторам во врска со тоа или обратно? Јас можам само да и одмогнам, и затоа, подобро е ни мене, а ни никому освен на типот да му даде до знаење дека му се свиѓа.
Ова сепак, мое мислење, не мора да значи дека така треба да биде.

Член од
9 декември 2005
Мислења
5
Поени од реакции
0
Adr1anA напиша:
јок,со некој што сум делела интимни моменти да бидам другарка--и за што ке збориме--како ти е со новиот тип/ка ??? може здраво и добрососетски односи ама некое другарство....
taka e u pravo si nemozes da bides dr.so bivs ne bi mozes da zboris za sve a ako e taka znaci ne ti e drugar a plus retki se tie i sto po seto toa odrzuvaat kontakti,i da gi imaat tie se samo na pocetokot deka sepak nekoj ke bide povreden od krajot pa taa maka tesko deka bi ja kazal na'drugarot't.s.bivsiot

storm angel....taka mislis sega ali da imas dobra drugarka i da ste nonstop zaedno se da si kazuvate pa utre ona da si fati decko i povese vrema da e so nego nego so tebe ke vidi deka ke pocne da se javuva ljubomora ne mislam na ogromna ali u sekoj slucaj ke se pojavi

Kajgana Shop

На врв Bottom