Дрога ( Наркотични дроги )

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.703
Поени од реакции
22.648
Не ве сфаќам, не ги читав претходните 53 страни затоа што и не ме интересираат коментарите на исфрустрирани 13 годишни копиљаци кои дома ги учат дека дрогата е штетна, а не е заинтересирале да прочитаат дека конкретно кај марихуаната нема ништо штетно при повремената конзумација, а верувам дека такви тука ги има премногу, зошто имате толку конзервативни сфаќања за дрогата? Доколку веќе излегувате на дебата, имајте сопствен став поттикнат од факти. Може до утре да зборите за тоа како дома ве учеле дека марихуаната е штетна, но додека не искусите или имате доволно теоретско знаење, според мене не сте воопшто компетентни за дискусија.

Постот ти е сосема на место..И дефинитивно се сложувам со блндираното..

Член од
25 април 2005
Мислења
162
Поени од реакции
5
Ja neznam kako ke izdrzite so 1-2 dzoklinja nedelo ili max 3 mesecno :) DemonOfTheFall normalno deka marihuanata e stetna.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ja neznam kako ke izdrzite so 1-2 dzoklinja nedelo ili max 3 mesecno :) DemonOfTheFall normalno deka marihuanata e stetna.
Недовршени постови чинат темата да се пуни со спам квотации.
Затоа, изјасни се, шо е штетно у маријаната при повремена употреба?
И, зашо не би издржил некој со 2 џоклиња месечно?

skywallker77

realen pragmaticar
Член од
1 октомври 2009
Мислења
223
Поени од реакции
28
Naj iskreno vi kazuvam deka slusanjeto turbo folk e postetno od pusenje treva 100%.

Член од
25 април 2005
Мислења
162
Поени од реакции
5
Недовршени постови чинат темата да се пуни со спам квотации.
Затоа, изјасни се, шо е штетно у маријаната при повремена употреба?
И, зашо не би издржил некој со 2 џоклиња месечно?
Ja neznam nekoj so ostanal na 2 dzoklinja mesecno :) voa i od licno iskustvo za toa kolku e stetna mislam deka e kazano predhodno: impotencija, problemi so "kratka" memorija i ne daj boze shizofrenija. Tie so 2 dzoklinja/mesecno obicno koristat taka kratok period i se otkazuvaat.

skywallker77

realen pragmaticar
Член од
1 октомври 2009
Мислења
223
Поени од реакции
28
A eve gi i faktite zosto e toa taka koga si obozavatel na turbo-fok:
-sediat na masa pijat i 1 faza pocnuvaaat da krevaat race.
-vtora faza stanuvaat se kacuvaat po stolovi i vikaat na nivni svojctven nacin.
-treta faza pocnuvaat da krsat.
-posledno vo najgolem broj slucaevi doaga obezbeduvanje.
Posledicite se potres na mozok ,napukani bubrezi kontuzii ovde onde bolki vamu tamu,i posle doaga paranoja "lele abe sto napraviv sinoka" i kazete mi sto e postetno da sedis doma so drustvo ili so devojka da pusis eden joint da se zezas malce ili da paras srce so T.B i na kraj da zavrsis vo krevet nekolku dena i da se cudis sto ti napravija tie pesni sto tolku mnogu "pogoduvaat".

?

..........

Гостин
Posledicite se potres na mozok ,napukani bubrezi kontuzii ovde onde bolki vamu tamu,i posle doaga paranoja "lele abe sto napraviv sinoka" i kazete mi sto e postetno da sedis doma so drustvo ili so devojka da pusis eden joint da se zezas malce ili da paras srce so T.B i na kraj da zavrsis vo krevet nekolku dena i da se cudis sto ti napravija tie pesni sto tolku mnogu "pogoduvaat".
:aplauz:

Најдобро е да си седеш дома со друштво со девојка да си дувнеш и кулираш, одколку да ја слусаш таа најдепресивна и најочајна музика на свет да се опиваш како вол да се глупираш да кршиш и да се тепаш по улици во локали.....:helou:

skywallker77

realen pragmaticar
Член од
1 октомври 2009
Мислења
223
Поени од реакции
28
:aplauz:

Најдобро е да си седеш дома со друштво со девојка да си дувнеш и кулираш, одколку да ја слусаш таа најдепресивна и најочајна музика на свет да се опиваш како вол да се глупираш да кршиш и да се тепаш по улици во локали.....:helou:

Taka e brat znaci so tebe se soglasuvame skroz.

Ja neznam nekoj so ostanal na 2 dzoklinja mesecno :) voa i od licno iskustvo za toa kolku e stetna mislam deka e kazano predhodno: impotencija, problemi so "kratka" memorija i ne daj boze shizofrenija. Tie so 2 dzoklinja/mesecno obicno koristat taka kratok period i se otkazuvaat.

Abe drugarce jas pusam mn. poveke od dve joklinja mesecno i toa mn dooooolllllgo vreme pa eve cuvaj boze nemam problemi ni so kratka memorija ni so sizofrenija a cuval gospo i od impotencija,i so sigurnost tvrdam deka toa sto si go slusnal za stetnosta na marata ne e tocno apsolutno ic,sakam da kazam deka taka gi lazat decata.

?

..........

Гостин
Да!!! :helou:

И имам едно прашање до турбофолкерите.......Кога се има случено надуван човек да се степа да крши да малтертира некој????

skywallker77

realen pragmaticar
Член од
1 октомври 2009
Мислења
223
Поени од реакции
28
A koga bev i jas mal me lazea da ne pijam kafe zatoa sto od kafeto niknuvalo opaska vidi vidi cudo.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Па тоа може да го направи и некој надуван нели?
Еве ти еден пример кој се случи во Струмица 1991 година:
Едно типче сака да се направи фраер и пасе една јонџа* , влегува во филмот дека низ центарот на Струмица врие од сообраќај и се фаќа за семафорот и вика: ПОМОООШ, ЌЕ МЕ ЗГАЗАТ!! а часот е 03:00 насабајле, во тоа време немаше луѓе а не па коли :vozbud:.

*Јонџа е Струмички збор за џоинт :smir:

Да!!! :helou:

И имам едно прашање до турбофолкерите.......Кога се има случено надуван човек да се степа да крши да малтертира некој????
На некој надувам може да му се случи така посабајлечки да го боли газот, мислиш ли дека ќе знае дали е тепан или ебан?

Член од
6 октомври 2009
Мислења
28
Поени од реакции
8
Така ти кажаа мама и тато кога имаше 4 години?
Освести се, ова е реалноста. Прочитај малку повеќе, Интернетот не ти служи само за спамирање по форуми, па цитирај ме повторно со аргументи.

Хмм... Јас, на пример?

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Шо подразбираш под краток период?

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Е така од 2 џоинтчина ке се направат постепено уште 102 и нагоре...па се до највисоко ниво на дрога.Да не се лажиме,ама мара е почеток на се...

Kajgana Shop

На врв Bottom