Vespertine
The Ugly Duckling
- Член од
- 22 септември 2009
- Мислења
- 2.932
- Поени од реакции
- 3.387
Аааа-ееее наркоманиште едно :/ ти си нашол да ни зборишземав мара за 1500 ја испушив за 3 дена...
Аааа-ееее наркоманиште едно :/ ти си нашол да ни зборишземав мара за 1500 ја испушив за 3 дена...
Не ве сфаќам, не ги читав претходните 53 страни затоа што и не ме интересираат коментарите на исфрустрирани 13 годишни копиљаци кои дома ги учат дека дрогата е штетна, а не е заинтересирале да прочитаат дека конкретно кај марихуаната нема ништо штетно при повремената конзумација, а верувам дека такви тука ги има премногу, зошто имате толку конзервативни сфаќања за дрогата? Доколку веќе излегувате на дебата, имајте сопствен став поттикнат од факти. Може до утре да зборите за тоа како дома ве учеле дека марихуаната е штетна, но додека не искусите или имате доволно теоретско знаење, според мене не сте воопшто компетентни за дискусија.
Недовршени постови чинат темата да се пуни со спам квотации.Ja neznam kako ke izdrzite so 1-2 dzoklinja nedelo ili max 3 mesecno DemonOfTheFall normalno deka marihuanata e stetna.
Ja neznam nekoj so ostanal na 2 dzoklinja mesecno voa i od licno iskustvo za toa kolku e stetna mislam deka e kazano predhodno: impotencija, problemi so "kratka" memorija i ne daj boze shizofrenija. Tie so 2 dzoklinja/mesecno obicno koristat taka kratok period i se otkazuvaat.Недовршени постови чинат темата да се пуни со спам квотации.
Затоа, изјасни се, шо е штетно у маријаната при повремена употреба?
И, зашо не би издржил некој со 2 џоклиња месечно?
A eve gi i faktite zosto e toa taka koga si obozavatel na turbo-fok:
-sediat na masa pijat i 1 faza pocnuvaaat da krevaat race.
-vtora faza stanuvaat se kacuvaat po stolovi i vikaat na nivni svojctven nacin.
-treta faza pocnuvaat da krsat.
-posledno vo najgolem broj slucaevi doaga obezbeduvanje.
Posledicite se potres na mozok ,napukani bubrezi kontuzii ovde onde bolki vamu tamu,i posle doaga paranoja "lele abe sto napraviv sinoka" i kazete mi sto e postetno da sedis doma so drustvo ili so devojka da pusis eden joint da se zezas malce ili da paras srce so T.B i na kraj da zavrsis vo krevet nekolku dena i da se cudis sto ti napravija tie pesni sto tolku mnogu "pogoduvaat".
Најдобро е да си седеш дома со друштво со девојка да си дувнеш и кулираш, одколку да ја слусаш таа најдепресивна и најочајна музика на свет да се опиваш како вол да се глупираш да кршиш и да се тепаш по улици во локали.....:helou:
Ja neznam nekoj so ostanal na 2 dzoklinja mesecno voa i od licno iskustvo za toa kolku e stetna mislam deka e kazano predhodno: impotencija, problemi so "kratka" memorija i ne daj boze shizofrenija. Tie so 2 dzoklinja/mesecno obicno koristat taka kratok period i se otkazuvaat.
Па тоа може да го направи и некој надуван нели?A eve gi i faktite zosto e toa taka koga si obozavatel na turbo-fok:
-sediat na masa pijat i 1 faza pocnuvaaat da krevaat race.
-vtora faza stanuvaat se kacuvaat po stolovi i vikaat na nivni svojctven nacin.
-treta faza pocnuvaat da krsat.
-posledno vo najgolem broj slucaevi doaga obezbeduvanje.
Posledicite se potres na mozok ,napukani bubrezi kontuzii ovde onde bolki vamu tamu,i posle doaga paranoja "lele abe sto napraviv sinoka" i kazete mi sto e postetno da sedis doma so drustvo ili so devojka da pusis eden joint da se zezas malce ili da paras srce so T.B i na kraj da zavrsis vo krevet nekolku dena i da se cudis sto ti napravija tie pesni sto tolku mnogu "pogoduvaat".
На некој надувам може да му се случи така посабајлечки да го боли газот, мислиш ли дека ќе знае дали е тепан или ебан?Да!!! :helou:
И имам едно прашање до турбофолкерите.......Кога се има случено надуван човек да се степа да крши да малтертира некој????
Така ти кажаа мама и тато кога имаше 4 години?Ja neznam kako ke izdrzite so 1-2 dzoklinja nedelo ili max 3 mesecno DemonOfTheFall normalno deka marihuanata e stetna.
Хмм... Јас, на пример?Ja neznam nekoj so ostanal na 2 dzoklinja mesecno voa i od licno iskustvo za toa kolku e stetna mislam deka e kazano predhodno: impotencija, problemi so "kratka" memorija i ne daj boze shizofrenija. Tie so 2 dzoklinja/mesecno obicno koristat taka kratok period i se otkazuvaat.
Шо подразбираш под краток период?Ja neznam nekoj so ostanal na 2 dzoklinja mesecno voa i od licno iskustvo za toa kolku e stetna mislam deka e kazano predhodno: impotencija, problemi so "kratka" memorija i ne daj boze shizofrenija. Tie so 2 dzoklinja/mesecno obicno koristat taka kratok period i se otkazuvaat.