I
Iblis
Гостин
Дрога, Мојот живот е мој филм
Ја се извинуем заради мојата флагрантна неинформираност и површно следење на актуелните уметнички достигања од областа на телевизијската уметност.wtf?
Кои се па овие? Команданти на УЧК?
Е не бе брат ќе живеат вечно .Божеее темата за дрога има 2000 мислења... све наркомани на форумов бе
Иначе се умирало од марихуана? абе ај немојте да ве лажат со детски финти...
јас сум убеден дека 80% од младата популација во македонија на возраст од 15-27-8 години си прават гане од време на време...што значи тоа дека сите ќе умрат? глупости
Да беше смртоносно ќе беше забрането во Амстердам Прага итн итн...
Е сеа со муабетите дека од гане идеш на екстази па на кока тоа се многу глупи муабети... на крај умираш од хероин и што треба сеа марихуаната да ја кривиме? кој е со слаба одлучност ќе стигне до хероин кој не е ќе си остане на гане.
П.С. не не пушам трава иначе
епа додека постојат вакви како тебе нема да се знае позитивното дејство на дригата .Божеее темата за дрога има 2000 мислења... све наркомани на форумов бе
Иначе се умирало од марихуана? абе ај немојте да ве лажат со детски финти...
јас сум убеден дека 80% од младата популација во македонија на возраст од 15-27-8 години си прават гане од време на време...што значи тоа дека сите ќе умрат? глупости
Да беше смртоносно ќе беше забрането во Амстердам Прага итн итн...
Е сеа со муабетите дека од гане идеш на екстази па на кока тоа се многу глупи муабети... на крај умираш од хероин и што треба сеа марихуаната да ја кривиме? кој е со слаба одлучност ќе стигне до хероин кој не е ќе си остане на гане.
П.С. не не пушам трава иначе
Ај ти како уживател, сподели искуство. Повели, нема да те судиме ако е толку добро.епа додека постојат вакви како тебе нема да се знае позитивното дејство на дригата .
Од марихуаната боле желудникот ,а да земеш кокаин наскијај се па да видиш какво е чуството .
Ај иди среди се.Има веќе 3 години од кога брат ми умре од предозирање со марихуана. Бил на некоја журка, го терале другарите да запали уште еден, уште еден се док не се онесвестил. Им било страв да се јават на брза помош и го отавиле да умре. Така да не трескај глупости добро?
Се прашувам, who's the stupid bitch у причава. Маријана или братучетка ти.Ок јас имам пример, домашен со предозирање од марихуана, братучедка ми има нешто послабо срце, и сега таа се нашла во ситуација на експериментирање со марихуана ја натерале да испуши цел џоинт, така што сред ноќ ја викаа мајка ми да ја носат во болница за да се смири срцето, имаше јако срцебиење и ќе умреше за малце.
да ме осудувате знам дека се зафркаваш .Ај ти како уживател, сподели искуство. Повели, нема да те судиме ако е толку добро.
оукеј, чекам пп.повеке информации преку ПП .