Дрога ( Наркотични дроги )

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
И го има по аптеки...туку ова не ми е некако верно дека за висока температура бензодиазепините помагале...Како при температура да препишуваат диазепам...не ова не ќе да е така.
не помага туку ти ја смирува снагата да не ти се тресе и такви некои непријатности...
мене матичен ми има даено диазепам кога имав 40 (за волку високи зборам, не 37-8-9на граница туку 39.5++)

S

smart ass

Гостин
Епа наместо матичен да ти дава лекој земи си матичен млеч и ете ти имунитет и добробит.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Како идеше она, од први на пауза =)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
тух ме уби . everything's smaller damn it, and the difference between me and the computer wow so deep...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Iron Curtain! Ke reces Afghan e blizu! E ne!
Columbija e!
Doduse, poeftin bel prasok ne sum videl ni vo Afganskite bespakja.
No, top e cena za prirodni, slavjanski, nasi, iskonski, trevosnovidenija :)

LordCalipso

Староседелец
Член од
10 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
54
Veke cist 3 god od Heroin i mislam odnosno tvrdam deka ne e potrebna drogata na nikogo,Vaka e mnogu poubavo veruvajte !!!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Bravo za tebe.
Nie znaeme deka hemijata ne cini.
Oti, kako bese ona: prirodno si e prirodno!

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.923
Поени од реакции
12.483
Veke cist 3 god od Heroin i mislam odnosno tvrdam deka ne e potrebna drogata na nikogo,Vaka e mnogu poubavo veruvajte !!!
До сношти една недела чист од трева, а од сношти до прво будење 7 саати чист од никотин...да не се лажиме со дрога од време на време поубаво е ама зависи со каква и на кој начин :)

LordCalipso

Староседелец
Член од
10 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
54
Bravo za tebe.
Nie znaeme deka hemijata ne cini.
Oti, kako bese ona: prirodno si e prirodno!
Sekako prirodno si e prirodno. Samo sto jas zapocnav so marihuana konstantno pusev 3 god sekoj den bez prestan,sekako ne e sekoj covek takov tuku za mene zboruvam se opredeliv na ekstazi so samo 16 god,prekinav so toa najdov zamena vo kokainot koj go zemav od vreme na vreme bidejki site znaeme ne e za nasiot standard i po toa samo si go pronajdov gjavolot ajde da se proba i toa najakoto HEROIN,od snifanje pa potoa folija,znaci ne sum bil nikogas na igla no sakam da i objasnam na site deka sekakvata upotreba na heroin dali na nos dali na folija ili pak krajniot nacin na igla,sozdava neverojatna zavisnost za koja se tesis samiot so sebe si ajde more sekogas mozam da prekinam ama ne e taka.Potoa se najdov vo vistinskiot pekol nisto drugo ne mi bese vazno osven kako da dojdam do 1g da se smiram.Se pocnuva so malku se zavrsuva so mnogu.Ma koj i da bil i kolku pari da ima sepak eden den nisto ke nema od toa. Sepak dali mi dojde um ili nesto drugo se sluci se resiv i prekinav bez lecenje po institucii tuku samo sovet od doktor so zatvoranje samiot 3 meseci doma bez nikakov kontakt so nikoj,vo pocetokot koristev diazepam i tromadol za smiruvanje na bolki i za nesonicata i eve veke 3 god go ziveam praviot zivot bez nikakvi drugi raboti osven alkohol vo nekoj posebni priliki,probav edno vreme Trava da pusam no ne mozam da ja podnesam mi sozdava Paranoja i vidov deka ne sum za taa rabota a za ova cudovo ne ni pomisluvam da go zemam najdov drugi nacini na zadovolstvo.Samo edno bi rekol so gjavolot vo prav nemajte si rabota na nikoj nacin !!!

Член од
20 ноември 2010
Мислења
16
Поени од реакции
2
Само тоа ни треба - дрога. :uvo: Не пробајте воопшто. Ако не можете да запрете цигарите со дрогата ќе е 100 пати потешко.

Kajgana Shop

На врв Bottom