Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
Аман бре што е ова, сабота сабајле никој нема, зар сите се направени дрво синоќа? Зар јас сум будала што станав во 9 утрово?

Последно уредено:

Cymbaline

Wallflower
Член од
14 август 2014
Мислења
323
Поени од реакции
1.281
Сабајлево одејќи во маркет оставив две ќофтиња пред влезот за мачките што се мотаат во маало. Ги ставив во кутивче од маргарин, пошто немав во шо друго.
Се задржав пола саат, се враќам и гледам еден пијан дедо како си седи на клупите со кутивчето во рака.
Не знам дали е за плачење или за смеење работава.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Драга

Мајка ми ми вика да не сум им купувала поклони...:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Мене цел куфер ми е полн со поклони, а уште не сум почнала да се пакувам.
Очигледно треба да се запознаам со мајка ми :pos:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Настинка ме фати, грло ме гребе, кашлам, нос ми тече, ушите ми се затнати........, аман, мразам настинки, уствари не ти е ништо, а неможеш да функционираш адсално.
И знаеш дека имаат право, ние мажите кога сме настинати повеќе кукаме од жените, ама тоа е:icon_mrgr:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Да се собереме ние тројца што не го романтизираме невкусното Скопско и да бараме лекови од матичната или ако не нека ни дадат карта за во еден правец. (Германија, Норвешка, Аргентина, Ибица, било каде од наведеново)

Последно уредено:
П

Пепси_

Гостин
zivotot mi e zagreozen me baniraa ne mozam da se sitam na taa lepota prozracna a taman pocnav erotski kolaz da praam....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom