Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Моментот кога со душа чекаш да се појави пораката и да кликнеш на неа

W A R N I N G .. ! !.....W A R N I N G .. ! !
If someone in your profile or a friend sends you a LINK that says 'VISIT THE NEW FACEBOOK' do NOT open it. If you do, you're sure to say GOODBYE to your Facebook account. This is actually a trap by a HACKER who steals your details and REMOVES you permanently from your own page. please COPY and paste it on your wall and send it to your groups too..........

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Ај доста те гнјавев..ке одам да подизлезам малче па можда после 3 или 4 сата пак ке те посетам.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Драга Кајгана.
Колку и да сум гледал со скепса на чувството за национална припадност и колку и да сум го сметал за генератор на ксенофобија и неоправдана нетрпеливост, i stand temporarily corrected.
Во петте минути на блесок кои ги има македонштината овие денови, најверојатно уште еднаш се докажа опојниот ефект на националниот успех.
Кошарката обедини комуњари и проантички популисти, предавници и патриоти, Павел Шатев-ци и соросоиди, а ќе ги обединеше и Велија и Ѕинго да не беа УЈП и решетките.
Кошарката дури ни ги затна муцките и нам, на неколкуте несакајки индиго-фрчковци, кои одвај чекаме погоден момент да ја илуминираме глупоста, простодушноста и бедата на македончето. Ги гледам луѓето блиски на мојата идеолошка матрица полни со суперлативи за нашите во Литванија. Сите сме заедно на бронзениот воз. Вриштиме на секоја тројка, се опиваме на секоја победа и јадеме испотени лактови на плоштад.
It's a good place to be, this macedonian bandwagon.

п.с. Наваро, ти шугаво брадато лајно, едипово копиле од мочка праено у тројка со тетка ти, децата на мене да ти личат.
ahem

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
знам зашто изгубивме :rolleyes: еден малер со нас ја следеше утакмицата и ете.....
околу себе разнесуваше малерски вибрации што уште кога ја видов знаев дека губиме со 15 разлика:noze:
не ми се праи брат муабет....шо да ти кажувам.....

Член од
14 март 2010
Мислења
16.908
Поени од реакции
16.166
Драга,
23 јуни 1999 година, Македонија - Израел 62–64 ЕВРО Баскет 1999- Франција , меч за кој заплакав од тага, бидејќи примивме кош во последните секунди..
14 септември 2011 година, Македонија - Литванија 67-65 ЕВРО Баскет 2011- Литванија, меч за кој заплакав од среќа, бидејќи за првпат направија да се гордеам за тоа што сум Македонец.

Благодарам што ме сослуша.:pipi:

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Ме плаши Понеделник, 10 саат. Ќе биде препотување. Или ќе не мачи многу или одма ќе не испрати. Друго нема. Се надевам ќе ми се погодат прашањата.

И кажи лек како да ја победам мрзливоста?

T

Torchyrus

Гостин
ДРАГА КАЈГИ ВЕЧЕЊР СЕ ПРАВАМ МУЉАЧА :vozbud::vozbud: Уше и Витезе па и на спортска да испадне лелеле !

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Passed down tо you...
Од напушеност и кафе после девет часот нема сон.
Ама вредеше..
Него шо сакав да спомнам. Ах да. Се мењаат некои ствари полека но сигурно. Се нема цигли за по дома, рецесии за градење на економска независност полека ме тераат да скокам од еден во друг свет. Заеби, на крај работата го створила чоекот.
Не за друго, друкчие се осеќа чоек коа има свое. свој људи, свој пољиција. Свој новац.
Ај така.

So says Saladin.

Love being with my best of buddies/friends.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
гледам многу не те дружеле денеска :)
само кога им е тешко ти пишуваат инаку никој не те дупи, да ми простиш :P
вечерва си поминав онака. излегов порано и затоа си се вратив порано и плус не беше нешто нај нај......
досадата напаѓа.....

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Драга Кајги,
Многу сум тажна, се ме нервира, сите ги нервирам, чувствава ми се испомешани, не сакам, не можам вака повеќе! :place::place::place: Што згрешив? Што ли направив? :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom