Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Толку ми оди на живци фејсон!!! невидено нешто! Само кочи нешто не му чини до кога??!!! Нека го укинат веќе, да бидеме сите раат!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Back to reality.. И одма бе одма распад систем сестрооо.. Дудо искина.
Ела да дојдам.. Вероника реши да умре, а јас сфатив дека сум луд..
Кога ли знаеме дека сме луди ? Дали сме ние тие што се луди ?
Тоа ми е работа.. Ви ебам матер.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

на кого треба да дадам за некој да ми протолкува сон на форумов ... изглеа на блок сум им во таа тема ...

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618

Славје на љубовта... Е Кајгич љубовта го дупи животот... Ама онака анално без лубрикант ... Си мислев у последно време е ко за една употреба. ЉУБОВ - ко лобист за една употреба, ко херој за една употреба, ко кондом, ко песимизам за една употреба, ко кеса од маркет... Бејб треперам... Кајгич дали тоа значи дека љубовта се сведува на 2 фацкинг денари а?

п.с Деновиве неконтролирано орално мокрам ради жестоките дискусии - "Дали страствената љубов и мирот идат заедно ?"...Ќе речам не, и тука... Не, Кајгич. Земниов живот не ми ги пружил двете задоволства заедно. Дефинитивно - НЕ.

Член од
15 јуни 2011
Мислења
386
Поени од реакции
98
Што кога:
- најдобриот другар ти изјавува љубов;
-си едиствениот мазохист во друштвото;
-24 саата ги слушаш Аца Лукас и Цеца;
:confused:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Кајги..дај да почнеме со школово не бива вака веќе..секоја вечеееер..шо е многу,многу е

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
Од 4 саат се разбудив и иди па спиј! Иди, иди несанице работава..
Ај, ќе спијам преку ден, што ми е работа.
И така, ја да искуцам нешто колку да не е без ич.
Се читаме во следна поволна прилика.
:pipi:

Член од
25 септември 2007
Мислења
83
Поени од реакции
2
значи од такт ме вадат пред испит душата ми ја вадат ..зошто сум била на кафе со другарка ми која е мажена е ај да пукнам бива ли?? нејакм веке никој да видам..затоа шо сум ногу примерна вака ми прават ренесанса

С

Сатори

Гостин
Драга,
ако во Мистерии прочитам уште еден коментар, „Стварно?Прв пат слушам за ова!“ ... o_O
Никогаш не ми беше јасно зошто луѓето пишуваат а немаат ништо паметно да кажат.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга денес бевме на пикник. Неработен ден и да го искористиме. Жени сами не се ни за во природа, веднаш „фраерите на батерии“ ќе долетаат како на нив да се чека и „финти“ чергарски сакаш ли. Покрај реката која е пресушена и личи на бара, прашина на сите страни и стадо овци кој ти поминуваат до софрата, отчепена музика од типот послушајте патриоти другото е во ред. Сме се изналокале ракија, топло пиво и две партии хант.
Ми се трга на едно место, али кучињава се испаднати на секој чекор и ќе морам да дувам. Плус тоа големи се шансите да ми се приспие,а на волан не е интересно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom