Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
I

indigo child

Гостин
Онака сум.
Се онерасположуем коа мислам. Затоа поубаво да не мислам.
На нишо.
Утре неда не ми се иде на Водно, сакам да си лежам и да си читам книга.
Шо ме малтретираат не знам -.-
Ае отидов да спијам.
Остани така <3

Член од
24 јули 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Луѓе вечерва имав чуден догаџај. Бев кај другарка на гости што одамна не сум ја видел она имаше другарка на гости и лом се напраив со алкохол па дојдоа двајца другари нејзини и со нив ау ау се изнапив уште толку и џускав на едни песни откачено али на крај све фино лепо си заминав замалце да не ме избркаше друкарката али ја и реков кој те ебе ти ме викна знаеш дека сум алкохоличар и така си отидов мада јас им нарачав јадење пиење све им нарачав и им платив они динар не дадоа и на крај ја испаднав крив а они уствари само сакаа да се ебат со другарите ја иначе бивши на другарката а со оваа што ме покани сум роднина и што требаше да напраам дали добро постапив или испаднав џукела или нез што?

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
здраво Д,
овде има двајца момци кои моментално сакаат да те караат у шупак!!!

се зезам де :D не се плаши. не сум ни пијан, ни пак со мене има некој......

инаку се нервирам кога ќе почине некоја позната ѕвезда и сите: лееелеее аууу колку ја/го обожавав!!!
седи те молам......
а шлагот се овие што ги читам како уживаат дека некој починал :tapp: ( колку ми фалеше ова смајли )
и така драга си седам ја, си читам глупости и се замарам со една што дави на ФБ (непозната),
ај ча000

K

kalimer0

Гостин
За жена не вреди да се нервираш
Деновиве ми се класично срање па уште таа ми фалеше има да и ебам матер во тројка

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Драга...

Ќе те замислам сега, само на кратко, како да си фејсбук, а овој пост е статус и ќе напишам...
Чувството кога слушаш песни кои со години не си ги слушал, а СИ ГИ ОБОЖАВАЛ!:vozbud:

Хепи...хепи...хепи...ајм филинг соу хепи :):):)

Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
Драга,
толку многу товар ми тежи на душава, што понекогаш се чудам како издржувам.
Толку би сакала да викам се дури гласот ме држи, да кренам раце од се`, да продолжам понатаму без тежина на душава, без стари спомени и болни сеќавања.
Драга,
јас немам кому да кажам, јас само пишувам, надевајќи се дека тежината ќе се намали. Трпеливо чекајќи, трпеливо молчејќи... секогаш со граница на толеранција повисока од претходниот пат.
Ќе ме чуе ли или само ќе слуша...? Ќе види или само ќе гледа...?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не дркам мори на тебе на фејсбук сликите твои, не си една од манекенките што имаат по 4000 пријатели, испод 3000 не обрнувам внимание :icon_lol:.
Ооооооооооо серење на лања, секогаш сум фин пристоен добро расположен исто и кон тебе ама тоа не значи дека сум вљубен нешто... Уствари те сакам сите ги сакам малку сум во момент на општа љубов :icon_lol:, ама не како Ромео за Јулија па да се качувам по тераси да ме брка кучето :icon_lol:. Едноставно се зезам џабе пукаш со тие куршуми, и затоа ќе бидам малку индифернетен сега :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Ајде иди си брате ќе одиме на Црна на риби, вака исто само малку патот потесен е и повеќе остри кривини има :icon_lol::

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Kajgic!!! :)
Idem da se pakuueemmm wiiiiii!!!! :D:D:D:D
Se gledamo za edno dobri 10 denaaa...i will miss you :* :* :*

S

smexy

Гостин
Ya know,you come from nothin',you're goin back to nothin'...so what have ya really lost?
Nothin.​

Worse things happen at sea ya know...​

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Е ај ја да не изгорам!
Вечер очигледно нема спиење , ќе си се дружиме бејб. <3