Еј Ким
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Денов беше интересен. Јадев многу чоколадо, како и секогаш..и ме прави хипер тоа, знаеш..ме тера на правење ствари шо не би се осудила да ги правам.
Ама и посебно ми се спиеше поради синоќешното журЌе. Бев да видам шо чудо ќе беше тоа 69. И беше !
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
(Но, прво до Чао аФКРос).
Некој би рекол старци одат, ВИП фаци одат, Боки13 оди ...Но јас отидов со него. Дечко ми, ма! Сигурно не Боки, duh. -.- И си поминавме најлудо. Хип хоп се рокаше, какво прашање ти е тоа, Ким?
Кај пропуштам јас ..
Гледав поише во плесачиците од дечко ми. Фаца лом-тело гром. И мноОоОгу играв.
А денес ја овековечив нашана врска и на фб. Не знам зашо, ама по 2 месеци и 2 дена осетив потреба, бе. Почнаа да ме караат дека не сум го сменила статусот и така за доброто на сите ...Марија е во врска. Додворувачи скоро и да немам веќе. Пусто е.
И верувај ме нападнаа неговите пријатели, со 11 риГВести ..од кои пола отидоа во вода. Се чувам од злобни јазици. Читни ми го потписот и се ќе ти стане јасно. He`s miiine !
Причање викендски дешаФки со другарките. Од школо дома. Гледав Хаус. Ме ј*беше нетов. Ми се јави љубовта
![Пипи :pipi: :pipi:](/styles/default/xenforo/emot/pipi.gif)
Ах, да. Јас веќе на дечко ми не му давам денс-клипови на јутјуб. Се попали по ова (откако јас го сторив истото)
и бидејќи решив да го научам... Има да се напнам, ама ќе успеам. А и знам нешто, не е така тешко. :лалала: За доброто на дечко ми.
Ти реков дека ќе се збогатувам со њу мувЗ. Не сум рѓосана !
Ај сеа, не замарај.. глеам нов каталог на Авон.
Нова година, бе :/:
Нема одење во Германија без мене.
Поздравинавле.