Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Ах драга... можно ли е за 39 саати да спремам колоквиум? -.-

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
денеска имавме само 2 часа ама јас дури сега си идам.
инаку ти како си ми? од кога си со новава фризура заборавив да те прашам.
сега да се навратам за мене.......
за разлика од вчера, денеска може да се каже дека сум порасположен и ондак то. малку ми се спие оти скоро ич нема спиено заради тие филмови :nenene: во 5.30 легнав, а во 9 станав. то ти е то......

ај ча-0 сеа :back:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Знаеш, немам што да правам.
Можам да слушам Голдфрап и да ја таманам раванијата цел ден.
И после, зошто не ми ги збира дојките во ниеден фустан!
Вчера имав сјајно откритие, за кое Јово придонесе да го осознаам и да е обрадувам небаре ме крунисале. Нашол некој сајт за келтска митологија, и ми рече дека не случајно, мојот прекар Ану нешто значи.
И знаеш што значи?
Божица на плодноста.
Се израдував.
Многу. Nomen est omen ко бајаги.
Сега останува да си го решам емотивниот пакет во глава.

Ми се бега уџум бре!
Лето не се проаѓа на асфалт залепен за газот.
А неам ни план, ни бутур. Плус, осеќам дека годинава ќе ми биде одлучувачка за куп работи.
Да сум жива здрава и плодна.:pipi:
Медеа

Член од
19 ноември 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
Драга Кајгада денес бев многу радосна бидејки требаше да имаме англиски, а јас обожавам да ја нервирам наставничката! :icon_lol: Но за жал таа не се појавии! :toe:
Чао до следното видување :salut:
Позз до Love_computers

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Додека ја читав другарка ми Медеа дека е плодна јас само да ти кажам бејб...дека те наместив да ми бидеш жолта! И многу си убава :)
Драга Кајгана: Фала сонце :back:. Како си ми ти денес?
бејб...станат у 7 и утепав ден претежно шмекајќи ја книгата Војна и Мир. Големка е ама ќе ја прочитам. Остатокот од денот го оставив за поставување на плотна у една кујна!
Инаку фатив у кладилница пред некој ден! Скршив мраз после дооолгоо време! 1200че. Ништо големо. И знаеш колку им се израдував?? ИЧ бејб ИЧ! Се раздужував по луѓе! Жими 250 денари шо ги искористив за пивце две три вчера на Боб Марли деј. Али то је то!
Драга Кајгана: Шмекна некоја растафаријанка вчера? Галеше суканици?
Бејб...има една цура...ја викаат Раста грл. Попозната како Ели. Радо би ја шмекнал. Али...жена му е на Пеце бе. А Пеце си го поштуем...нема смисла.:nenene:
Драга Бејб: Морален шмекер!
Мора бејб...мора! Башка у црна хроника у задње време читам све убиства над швалери. А животот ми е мил. И му кажувам НЕ на швалеризмот!
П.С. Сакам девојки у шарени фустанчиња!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А може и не сум најуморна од тука до Марс и назад. :jaj: Ќе си пукнам, ама ако ова е сладок умор, а утре е денот Д. :pipi:

Некои чудни мисли ми се мотаат низ глава, зар је могуЌе? :back:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
И за шо се логирав кога треба да искачам за 2 минути?
Ај и ја без мозок останав у пичку матер.
Извеан.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се чувствувам виновно како кога бев дете и наместо да меморирам безначајни бројки на тест јас препишував. Заебани типови биле тоа Темпларите својата сила и издржливост ја црпеле преку целибат, фасциниран сум........
Заебав работа се откажав пак, џабе принцип рака бакнувам газ не бакнувам, кај си дојди да ме спасиш, те нема како што го нема....
Три литра вино не ме трујаат, изедов љања повредив луѓе кои што ми значат.......
Одам да седам во ќош на земја.

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Драга,

Зашто има вакви идиоти бе ? :(:( Колку и да ги игнорираш, нема спас. Вистина, не знам како да избегам. Тажна сум, нервозна, беспомошно некако се осеќам.. све ми е измешано. Да можев да заспием сега добро ќе беше. И уморна сум многу, цел ден над книга. Ќе заврши ли више ?!?! Барем од него да се одморим !
Да можев само Кајганче, да можев ....
Ајде чао, секоаш тебе ти се жалим. Одамна не сум ти пишала нешто позитивно.
Еве, денеска бев среќна, дефинитивно на екскурзија ќе се иде. На 20-ти веројатно. Ама ете, ми се смени расположението. Јбг. Чао... :back:

П.С. Грда си .

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.082
Поени од реакции
74.828
Кајги бев кај Ване (Смекси бит:)) на матура, и се нафукав како стока. Се прејадов и сега ме боли мевов. И патем се изнасмеав на пеачот, и ме боли главава од смеење. И тоооооооо..... :back:

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
драга
гледам скоро сите ти кажуваат како им поминал денот, кого виделе, што направиле, ако се нервозни и тебе ти ја предаваат нервоата, ако се радосни и тебе те развеселуваат, ако добиле 5ка ти се фалат, ако добиле 1 ти плачат.........досадни се вистина ама признај дека не можеш без нив?:smir:
јас не сакам многу да те замарам. еве сега уште малку си легнувам оти сум прва смена, ама не ми се спие баш оти цел ден денеска спиев и сега пореметено ми е ама ајде :toe: леле утре кога ќе ми текне дека треба тестот по хемија да ми го даде...ку*ци палци.......

Л-А-В

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Здраво пак, Кајгана. Ај честито назад жолтиот мотив :helou:

Денес имав нешто како откровение. Батали и друштво и жени и сè - ако работата ми оди како што треба, среќен сум. И обратно.

Малку е страшно тоа сознание. Тоа значи дека можно е да се случи да останам сам и без никој. И дека нема ни да сфатам.

Сепак, мислам дека не е до толку страшно. Мислам дека сепак ќе барам луѓе, на овој или оној начин. Па еве, тебе ти пишувам, а знам дека тука некој тоа ќе го прочита. Толку од несфаќањето.

Нејсе. Работите се јасни. Исчекувањето уште трае, а идејата не се губи. Значи најверојатно треба да си го следам инстинктот.

Поздрав (и до колегата кој се грижи :smir: )

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Кајгано,
денеска пред 21 година да сум ти се родил јас бе. Ти се веруе?
Остарев еј а уште не се сметам толку многу "возрасен", oнака мислам дека сеуште сум дете кое прави глупости.
Како и да е, се осеќам расположено, ме разсположи мојата најдрага личност со тоа што ми испрати едни од најубавите честитки кои во последно време/години некој ми посакал.
Иако досега родендениве не сум ги сфаќал како нешто посебно, овој роденден осеќам ќе ми биде еден од поубавите.

Ај доста трубев идам ја сега, а ти Кајгано изволте на торта утре има доволно :smir:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
последниве два-три дена се размафтав на сите страни, ама сега еве ме, куд год да кренем, теби се врачам поново.
Пред малце се прибрав дома, цел ден скитав и ш'убо ми дојде, сега си седам домче со отворен прозор, да ме фати малце свежичко и ќе си легнам кај и да е, се уморив прилично. Па и ногава ме боли, на враќање одвај стигнав.
Она малоно суштество пуштило соодветно маааало меше, да видиш какво е за гњавење и гушкање :pipi: Слатко суштество мало :back:
Иначе, ја обожавам новата реклама на фокс лајф со фламингоси, ме расположува стално, не за друго, ги делиме пеачките способности со девојката што се дере збунето :pos:
Ете така, my brain farted all over the place, кој има желба нека ми ги чита фартовите, ја одам да си се напијам едно летизенче, да си ставам капки во нос, да ги испцјуам тополите, онака убаво, спрски, сочно, и да спијам. Со затворен прозор, зашто ем ќе ми студи ако е отворен, ем може љиљак да ми влезе, со бетмени не ми се расправа вечерва.
Со љубов,
Н.

T

TaMчЕ

Гостин
Драга, добро утро :pipi:
Денес имам едно 6 испрашувања од кои за ни едно немам учено...треба да се оставам од учење до 1 саат а ме фаќа мрза :( А што е најтрагично за едното немам ни учебник :kesa: а по тоа може и тест да праам :pos: Сите на крај година поправаат Тамара расипува оцени -.- ииидиот што да правиш! Иначе Кајги јас сум ти болна ( не умно,настината сум) иии ме боли грлово ептен али ајде ќе пројде..Во петок ми се скршија плановите али среќна сум К.нема да дојде досадниот :je: :pipi: И такаааа...ајде идам да се дорасонам па да читнам нешто и да тргнам накај Алкатраз :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom