VeS
.
- Член од
- 16 мај 2008
- Мислења
- 4.749
- Поени од реакции
- 2.355
Драга
Колкава е веројатноста да прочиташ книга од 500 страни за еден ден.. и секој нареден да идаш со нова која ја читаш за рекордно време?
Незнам еј.
Високо летна,ниско падна јебеш га.
Да,бе.
А,знајш за прв пат посакав да си го сакам чоекот шо истовремено и ме смееше и ме нервираше.
Го сакам и поркај сите негови кењажи и покрај то шо ме плашеше и покрај сето она виткање.
Да не беше тој,сигурна сум дека и летово ќе го поминев како претходиве месеци.
Го сакам зошто секој ден му го праев хорор,а сепак се чудам како не ме закачи со бокс.
Епа си го сакам!
За се има причина.
Можда некогаш ќе сфати,а можда и не.Уствари да,крајностите го свртија и последниот лист. Right.. Погрешно сум проценила and it`s ok.
Туку кажи ми како ќе станам утре во 6,30?
И кажи ми шо да носам?
(прашањето на кое никогаш не го добивам одговорот кој го сакам)
Чао,пау.:frog:
Колкава е веројатноста да прочиташ книга од 500 страни за еден ден.. и секој нареден да идаш со нова која ја читаш за рекордно време?
Незнам еј.
Високо летна,ниско падна јебеш га.
Да,бе.
А,знајш за прв пат посакав да си го сакам чоекот шо истовремено и ме смееше и ме нервираше.
Го сакам и поркај сите негови кењажи и покрај то шо ме плашеше и покрај сето она виткање.
Да не беше тој,сигурна сум дека и летово ќе го поминев како претходиве месеци.
Го сакам зошто секој ден му го праев хорор,а сепак се чудам како не ме закачи со бокс.
Епа си го сакам!
За се има причина.
Можда некогаш ќе сфати,а можда и не.Уствари да,крајностите го свртија и последниот лист. Right.. Погрешно сум проценила and it`s ok.
Туку кажи ми како ќе станам утре во 6,30?
И кажи ми шо да носам?
(прашањето на кое никогаш не го добивам одговорот кој го сакам)
Чао,пау.:frog: