Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2014
Мислења
473
Поени од реакции
1.163
Цитатов Кајги ми се врти низ глава ептен:Sometimes I’m terrified of my heart; of its constant hunger for whatever it is it wants. The way it stops and starts.- Edgar Allan Poe
Чиста вистина.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Драга, низ светов се случуваат разни конфликти, дали со женска, другар, и слично, но ништо, апсолутно ништо не се мери со роднински конфликт во кој се наоѓам и јас моментално. Пак се погоди и насреде полагања (кои ми се клучни за дипмломирање), и ај сега учи да те видам. Најчесто од вакви (слични) ситуации сум излагал победник, се надевам дека и сега духот нема да ме изневери.

Оваа Шумеча Таблета, кога да те посетам овде, или се удира со главата во ретровизор, или се сопка, што би рекле Шпанците во сериите нивни: "Ai, mujeres...." :D

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Zivti vecerta.
Vcera taman si bese.
Dobro dete e izglea.

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... еве ме и мене, почнав со рутата. Вечерва спиев само 2 саати, од полноќ до 2, пред и после тоа цело време го учев засега дефинитивно најинтересниот матерјал - Римската Империја. Човек еднаш да го прочита ова што го учам, може многу да научи и да сфати. Не сум сигурен како издржувам, али уште се осеќам свеж. Може пошто помеѓу кратките паузи се опуштам со најдобрите песни. Браним од Цар Саша ме убива а сепак е толку ебено добра песнава. Мојата TM. песница од Владо за искреноста исто прави чуда. А за да се зачини све тоа, мора најјаката песна од Ана за Ѓаволот да пројде барем еднаш. Засега доста беа овие 3 за 10 минутна пауза, а сеа бегам да доучам, има 10ка да извадам у среда па што сака нека биде.

- Felicior Augusto, melior Traiano.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Драга, седнувам да учам. Т0чно 47 часа имам за да научам за светот и македонија по втората светска војна. Нешто помалце од 50 страници.

Start

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Замисли, ослабувам, набивам мускули, па одам на одмор на море, а потоа се будам. Е*ате животот.

А да, ми се бендисува стилот на пишување на shumecha.tableta користи многу смешковци во нејзините мислења. Таа да нема лице, би се смеела до уши :love:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Честит празник, писмени луѓе.

Здраво млади, здраво мамурлук!

Нова кујнологија на приготвување тиквички. Наместо да им стојам на шпорет, ги пакувам поховани и ги печам и дур си рекол тиквичка имаш добар ручек, насмеана породица и љубав у ваздух. Глава ме боли. Тело ме боли. Се’ ме боли. Здравомладувам и се радувам. Јагоди и чизкејк у фрижидер, богат крај на месецов. ЧК ЧК ЧК здрмаа калдрма. Сакав да го соблечам Ник. Ма да он веќе беше по боксерици. Коњак во чевли. Денс натпревар. СКОПЈЕ ИМА ПОДИУМ ЕЈ! И народот е желен и волен да игра и да се забавува. Скопје, како што му прилега. Тон радости. Вчера стапала оставив по улици. Дома, вадење шминка и љути нудлс. Претерав. А сега сум како Ена Веко и римувам по социјални мрежи. Мајка ми ме предупредува да не го заборавам фрижидерот отворен (вчера сум го заборавила и трепкала сијаличката, диско кујна in tha house). И ете, небитни информации. Многу небитни.
Во суштина, нема суштина.
Биди си ти и слушај ја новата нумера на Royksopp; и помагаат на Robyn во кариерата, би рекла јас.
Требаше да станам музички новинар бе.
Ама не.

Епа така деца, читајте денес. Правилни книги!
М.

Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
Песнава ја неам слушано едно 3 години секако, нз што ми текна..Ах да и воедно, добро утро после сношти ......:confused:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom