Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Кеj,после 33 дена finally home.
Каде питата е со jajце(како шо е и правилно),на влез уште пишува Титов и каде секоj со секоj се знае.

Ииии лешОТ не ми е рамен!

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Драга,

Многу ме живцира кочењево на сообраќајот пред влада и собрание. Ко Обама да дошол у пм, мање битно што ти ќе закасниш кај што треба да стигнеш.
Колеги = Личности кои и да ги имаат задачите од колоквиум, нема да ти ги дадат, ако ти немаш прашања/задачи за да си се размениш. Ко сликички ко деца кога си менувавме, дај ми, на ти. Уште од мали се учиме на некои работи, али кој да сфати. :D

Во супермаркет на каса, една пред мене со влошки. Јас со влошки, уште две позади мене со влошки. :LOL: Парада на ПМС ваљда. :LOL: :LOL:
Покрај моево учење, колоквиуми, настинка по настинка, и мавнато стапало, и на дечко ми учењето, работата и неговите терени у пм, јас освен фацата на детето не се сеќавам откога друг дел од тело му неам видено. Катастрофа!

S

Stivie G

Гостин
Драга, ова чекањево ме убива, ни можам ни да јадам ни да спијам, ама баш ништо неможам да правам. Полесно ќе ми биде кога ќе видам шо биднало без разлика дали е успех или неуспех. Вака сега нервозата ќе ме изеде (n)

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Ме утепаа од ѕверење во автобус, особено едно девојче. Ќе види дека ја гледам, ќе го тргне погледот и пак од почеток. Што им е на луѓево? :unsure:
После кога стигнав во школо, видов дека фармерките сум ги направила лом со паста за заби. :facepalm: Да, мора цел автобус да дознае, кога јас сум миела заби, ти се плукнам у тоа талентот. :pos:После додека ја извадив засушената паста, мокра си седев. :tapp: Најверојатно сум се залепила некако за лавабото, кој ти знае... Треба една скриена камерче да си стаам и да си се смеам на самата себе. :D
Наместо да имав некој понормален покорисен талент, јас за ова... :pos:Па добро сеа, дај шта даш...

TheQueen

Поларна мечка од цвет на цвет
Член од
26 ноември 2013
Мислења
584
Поени од реакции
791
Каков скапан ден...
Кајги, се разбудив кашлајќи како локомотива. Всушност цел ден кашлав како локомотива. Па ми стана подобро.
Но, приквечерините не се мој дел од денот. Пак почнав да кашлам, да се плукнам.

Кога ќе оздравам има да победам на републичкиот физика. Па ќе излегувам секој ден. Ќе се дружам со кого најдам. И ќе одам на баскет секој ден.
Пролетта е убава, но болестите кои доаѓаат со неа не се баш убави.

Член од
21 март 2013
Мислења
379
Поени од реакции
1.080
Незнам шо им е филм шо си менуваат профил слика на секои пет минути. И тоа едни исти, две-три слики се вртат постојано. Аман брее...лајкови лиии? Драга, шо задоволство им носат лајковите на луѓето ?
Им крева самодоверба? Си мислат дека се поубави?
Шо сака да постигне со тоа шо една слика ќе ја објави по милион пати? Да ме силува да и ставам лајк ? Е, не ставам.
Се повеќе луѓе со комплекси...каде да одам да не ги сретнам :D

Матурантиве ги гледам...уживаат сега. Се сетив на минатата година, на оваа вечер кога имав 149556560306 шноли у глава. И дека си дојов во 6 сабајле, а косата ја растурав до 8 саат. И дека се кубев како некоја кокошка...и од кога ги извадив тие чуда од главата се осеќав исто како Рубиковата коцка да сум ја составила :tapp:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Драга,
Зашто мора инсективе да се толку проклето досадни и језиви? Ќе престанам да отварам врата и прозори ради нив. Тоа зуење кога ќе го слушнам, ми се кожи ежата :D Озбилно, ми иде да си излезам од кожа.
Подкожните влакна може да си идат слободно. Мислам, нема да ми фалат. Најискрено. Ако никогаш веќе не се појават, најсреќна ќе бидам. Ама изгледа премногу барам :place:
Почнавме да го лечиме кучето. Испадна и поскапо него што мислевме :( The things we do for our dogs....

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.443
Поени од реакции
5.935
Драга
Сега само што се вратив од испраќање братучетка ми за матура кај Holiday in абе децава се трескаат од земја тие камени пијани играат де некои со српски замиња веат :cenzura: се изнасмеав за цела години :pos::pos::pos:

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Драга,

Отсекогаш сум одбивал да се врзувам за било кого/што, поради стравот дека ќе ја изгубам врската.

Веќе 8 дена чувам едно мало маче. It is like the most stressfull thing that's ever happened to me.
Од ваквото искуство, не сум сигурен колку сакам да имам деца некогаш у животот.

Не знам ни шо ми беше муабетот. All I know is that I'm feeling anxious. :)

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Грегоре, добар си, златно дете, невиден талент, таков ни треба (и тапшање по рамо)...

МАЈКА ТИ ШО?

Lyn

Член од
29 јануари 2010
Мислења
257
Поени од реакции
619
јој какви бљувотини :coffee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop