Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Сум видела невоспитани луѓе што имаат по 25-30 години, ама денеска првпат видов 60 годишен човек што на среде улица користи изрази како се*ење и г*мна кога зборува со некој што првпат во животот го гледа. Ич да не ти е жал клоца да му удриш.
Друга работа, ако на професор не му се губи време со студенти нека си најде асистент. И така на крај никој не му благодари на некое напукано кретениште за петте минути што ги извдоил за да ми фрчи низ нос.
Што се овие претеризми бе?

Не знам, не можам да поверувам, сега разбрав и ми се стемни пред очи, баш ти од сите, баш ти реши да си заминеш или друг реши да те земе, немам зборови, ова не смее да биде вака. Капа доле за тебе и најди мир таму каде што си.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Како што и си претпоставував:coffee: Не е убаво да се лажеме, нели кајганче?:pipi: Иако луѓево се и предвидливи, ептен:icon_lol:

Последно уредено:
Кајгана, каква и да си,солена,несолена,пресолена,недосолена,недопржена,изгорена, мрсна,растурена, разматена или на око
ПРОСТИ МИ ; ПРОСТИ МИ ; ПРОСТИ МИ ;
ако ви згрешив нешто вам или на твојте членови

Мислење на Скопјани за Струмица:

363 дена од годината: Strumica who ?

За време на стурмички карневал: BEST PLACE ON EARTH WOOO HOO МАЛИ ПАРИЗ !

Само мене ли не ми е гајле за карневалов ? :cautious:

Види ти бооогати

Хотлајн техаце моуд вс ракика сс њима пред искачање
Отфор. Има ли боље од овј македонски збор, без куманофски, куманофски отфор е отроф, жимисфе
Една галичка амбиент трака се вика отфор, ако овој е отфор ондак хинду спирит трајб дешавање е затфор, одкључ закључ одледен заледен штрумфови по маалу играње, бриииј

Eдит
А сакаше да ти кажу дека виде мушко што личи на њума, даа на она, њума , тај од слике горе, слот вс вот, овј форест де

Само во Македонија може да се потпишиш доброволно со наредба.
Налет тоа, утре па и празник било и ми се појавија нови фаци на фб што споделија слики од тоа како Цеца ќе го прослави истиот, во домашна атмосфера на богата софра со семејството.

Да се вратиш на стара љубов е исто како да јадеш од благите јаболка што ги има преку цела година. Воопшто не ги сакам, но ете од време на време кога ќе те стегне глад посегнуваш по нив колку да ја наситиш душата.

Драга Кајгана,
Гледам си се сменила многу... Ако ако, убава си уште :X3:
Јас да ти кажам, едвај чекам да се средат работиве и да знам кога си доаѓам дома. После 2 години, мислам време е, не? И ме пука носталгија... И ми фалат сите. Добро, некои повеќе од други, нормално... Само се надевам дека нема да платам еден тон за карта. И везе неам што да праам со миљи. Многу комплицирано. Има 3 алијанси, сите алијанси си имаат договори со компании, ама секоја компанија си има посебен клуб на миљи (добро не секоја, али ме сфаќаш...), ама пак ти се бројат миљи од други компании се додека се од иста алијанса... Па после имаш и статуси, и кај сите различни критериуми има. И колку полесно собираш миљи, толку повеќе треба да имаш за да заработиш бесплатна карта, и обратно. Како и да го свртиш, исто ти се фаќа. Оно уствари ти нудат они опции, ама само ти само мислиш дека имаш опции. Прашањето е на која компанија ќе им дадеш пари. А уствари сите ќе те ошурат. Најубаво да не мислам на тоа се додека не дојде време да купам карта. И моја среќа ќе биде да немам време тогаш да подистражам уште малку.
Како и да е, стварно се надевам се ќе испадне по план (иако ако адвокатов не убрза, ни во Јуни нема да можам да дојдам...). Ама се се уклапа совршено, нема да е фер да не испадне. Знам, знам, животот не е фер, ама еднаш може да направи исклучок. Ќе држиш среќа така? :icon_lol:
Ај идам да те разгледам наоколу ;)

draga kajgana ne se vrakjam nazad nikogas vekje vo zivotot ako treba i da umram. i doprva ke mi se slucuvaat ubavi raboti vo zivotot.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom