Драга Кајгана,
Гледам си се сменила многу... Ако ако, убава си уште

Јас да ти кажам, едвај чекам да се средат работиве и да знам кога си доаѓам дома. После 2 години, мислам време е, не? И ме пука носталгија... И ми фалат сите. Добро, некои повеќе од други, нормално... Само се надевам дека нема да платам еден тон за карта. И везе неам што да праам со миљи. Многу комплицирано. Има 3 алијанси, сите алијанси си имаат договори со компании, ама секоја компанија си има посебен клуб на миљи (добро не секоја, али ме сфаќаш...), ама пак ти се бројат миљи од други компании се додека се од иста алијанса... Па после имаш и статуси, и кај сите различни критериуми има. И колку полесно собираш миљи, толку повеќе треба да имаш за да заработиш бесплатна карта, и обратно. Како и да го свртиш, исто ти се фаќа. Оно уствари ти нудат они опции, ама само ти само мислиш дека имаш опции. Прашањето е на која компанија ќе им дадеш пари. А уствари сите ќе те ошурат. Најубаво да не мислам на тоа се додека не дојде време да купам карта. И моја среќа ќе биде да немам време тогаш да подистражам уште малку.
Како и да е, стварно се надевам се ќе испадне по план (иако ако адвокатов не убрза, ни во Јуни нема да можам да дојдам...). Ама се се уклапа совршено, нема да е фер да не испадне. Знам, знам, животот не е фер, ама еднаш може да направи исклучок. Ќе држиш среќа така?

Ај идам да те разгледам наоколу