Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
никогаш не сум мислел нешто лошо за некого ама во моментов посакувам комшијава да го нема...да исчезне....се прашувам ЗОШТО постои? безделник, пијан, глупак кој нема цел во животот. нема постигнато ама баш ништо во досегашниот негов посран живот.
Умри пијан идиоте !

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
oooo кајгано добро вечер вака.иначе шо имаше да се исповедам хмммм..а даа декна ми хаха.утре сум на забава,иначе сум задолжен за озвучуванје.уште денес си ги спремав звучките појачалото го средив имасе еден мал квар но сега е бомба,мора утре да се покаже.Иначе ке има полно луге млади стари,мислам дека повеке ке бидат млади така ми кажа организаторот и тоа.па сега се чека утре и ке видиме шо ке покаже денот.;)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Драга,
Пред точно 6 саата и 58 минути го сретнав Коце ,,еби го знакот'' Трајановски. И му упати еден поглед ,,абе дечко кажи добар ден да му ебам мајката'' и се разминавме.
Прекрасен ден драга. Сега убаво ќе спијам.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Како ни е тргнато, за пар години у збирките по математика, ќе има и прашања од типот:

"Анфем има 750 фб пријатели, за три дена додаде уште 150 пријатели. Што има Анфем?"

Одговорот ќе гласи:

"Анфем има големи цицки". :love:

P

parvati

Гостин
Луда е Кајгано
Облача дупло обратно дукс, сс капуљачу на фацу ама обратно
:ROFLMAO:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Малер, малер и те каков голем малер сум бил... Ми снема батерија на мобилниот баш тогаш кога најмногу ми треба :mad: Поголем малер од ова има ли?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Собава ми е бетер од хаваријата во Чернобил ама битно освоив светско со Белгија на менаџер, омилената игра на @leandra . (y)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Драга, деновиве насабајле со кафето почнав да јадам по едно јапонско јаболко - чудо од овошје. Како можев да не пробам досега...:D

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Пак се успав за на факултет, имал ли осет тој што го правел распоредот за таквите што сакаат да поспијат малце више. Иначе има тема за Бобан Рајовиќ еве сега и за Аца Лукас, некој да отвори и за Лепа Брена ќе биде таман.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
ДК

Денеска си го заработив првиот бан од тема откако сум дојден на форумов. Иако чувствувам пораз, сепак повеќе се осеќам како дел од заедницата. Како варварин кој ја губи првата битка, но сепак е задоволен што се борел со чест и крволочно, и дека од таа битка ќе научи за другпат.

Само една негатива. Глупиот човек не учи од грешките. Обичниот човек учи од своите грешки. Паметниот учи од грешките на другите. Еден редок случај кога го утнав правилото :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Еј колку ми е добро страшна работа, обавезно зелена салата и го правам ова заземјувањево си купив две полни жици двеиполки и едните краеви в земја а другите преку врата в чорапи, ај првите денови пласибо е ама денеска се чувствува разлика :icon_lol:. И иди в канцеларија вика шо е тоа жици антена? Антена одговорив :icon_lol:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom