Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
денес денов ми е да не знам дали да плачам, дали да се смејам.
толку чудно сонував една личност што сеа пред малку ја сретнав во живо и не ми зборна човече :eek: а пред да ја сонувам (на пладне спиев) т.е. сабајле коа се видовме муабети, ова, она и сеа само си помина покрај мене, а јас се здрвив. :(
толку глупаво чувство....ми се гади, ме гуши нешто.....од кај знае како ја сонував?
имам кнедла, сакам да појдам кај неа, ама ме пука трема....чаре? или да идам, и да си се праам на тошо....:( ај у к*рац бе

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
драга, убав ден смеење на работа и слично. Изгледав едно филмче и една епизода од Archer и секако одморив малце од ФМ 14 :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Кајгано остај тоа Рики куче што им однел на факултет, нас пак глушец ни излезе на сред предавање. Коа рипнаа женцкиве:icon_lol:
Ваљда му било интересно предавањето:ROFLMAO:

N

Nessa Alcarin

Гостин
Кики,
Да си во моја кожа ќе се шекнеш.. Знам дека мрчам на сите твои теми за тоа дека ќе ми се ебе матер од работа до Нова Година, ама тоа ти е, ќе ме издржиш. И навистина ќе ми се ебе матер.. :) Знаеш само што ме чуди, од јутра до сутра сум на работа, а имам енергија како да сум спиела по 12 саати. И тоа ме радува, се надевам дека ќе ме држи доброто расположение и ќе имам енергија за се...
Дечкиве подоле ги обожавам, не сум слушала толку чизи хитови никогаш во животот, но ми се допаѓа се што е препеано од нив... И така ја...

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.189
Поени од реакции
13.828
драга...

ај жити се кажи ми што е работата со тоа "арм ќе учи албански"?

однапред ти благодарам

п.с. ја сериозно барам објаснување...некој?

Член од
21 март 2013
Мислења
379
Поени од реакции
1.080
Кајги можеш ли да ја направиш фацкава на детенцето во 0:33
Од коа го изгледав видеово ко мрдната сама си правам фацки, ама никако да ја погодам како неговата. :X3:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Драг Кајгарош, Многу Добар и понекогаш Лош
(некое време ќе ти се обраќам во машки род, онака ми се сака)

Како си бре? Добар? И јас исто. Се осеќам нешто поетичен денес, па сакам да те поздравам со едно делче поезија:

Inside the Id, who keeps the lid?
You see me in the mirrors, I dwell on the other side.
I'm your nyctophilic voyeur, taking you on a hamartia ride.

I sculpt your insecurities, I cultivate your jealousy,
I feed on your misery, I build your failures and fallacy.

I dance with the darkness, and I embody your worst fears.
I rejoice in your solitude, and drink from your tears.

I'm your first and last embrace, when the night falls.
I'm your silent macabre romance, when the time so calls.

I am pretty silent, and do not do things in force,
I do not possess a form, instead I like to mimic yours ...

... Or that of your dreams, and turn them into nightmares
If I happen to sadistically so please.

I can't let you roam without me freely, and for this I never let you know me really
During your existence I've built a comedic facade

A literary dramaturgy, a form of palisades.
So now you mythify me, and call me Hades.

I am, in actuality ...

Yours Truly

Veles!

Veles, Mephistopheles.

(Сакав да пишам во подфорумот Уметност и Литература, ама гледам сите на македонски пишуваат, па викам fuck it, кај тебе ќе го плеснам. Бива? Бива бе, знам дека бива :D ).

PS: Да не речам заљубен, but I'm very, very infatuated :D :P:love:

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Драга
шит хепнс самтајмс ;) убај работи се напраја вчера, а и многу опасни нешто на граница на лудост.
се надевам дека ќе дојде ред секоја кошула и пантолони што ќе ги бендисам да не мора да прочитам прво цената туку да си ги купам, зара се закон али во секој закон има и дупки, а кај нив тоа се цените. o_O.
туку која ужинка ја спремив сега, цитрон+2 белки + млеко малку во блендер прејако излезе и со вкус и за очи па и сварив зелен чај со лимон вреди за секој денар комбинацијава, многу повеќе од амбургерите шо ги крка народов.
ме скапаа со гејм оф тронс муабетите во друштвово, го загледале сите + брејкинг бед и излегувам ко 13то прасе изгледа ќе мора да почнам и јас да ги гледам овие две серии да сум во тек вака не ја бива, плус и јаки актерки имало ;)

ќе го менам аватаров пак овај почна да ме нервира

2

~2A

Гостин
Знајш шо?
-Бев на претстава.

Претставата не ја разбрав баш, ама не сум бил единствен скоро сите. На сето тоа капак имаше моменти....мажи гол пиштол со шат-ганот испрчен. :pos:

Не знаејќи како да се изреагира во таа ситуација, само направив еден :facepalm: и погледнав во часовникот беше 8 и 15. По некое време не "оплакна" машката публика со цицки, ова ми е трет пат да видам во живо. :eek: :vozbud:

И пак уше еден патлак за на крај, во 9 и 25-6 минути, истата ситуација.

Иииииии..... то е то!

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Поминувам прееска низ дневна, моиве стандард зјапаа нешто од тие турските серии, али јак момент беше во прашање. Како ја бакна еден на една, аууу, тоа беше колена да ти се стресат. :eek:
Се зачудив, обично нема лигавења во серииве нели.

Си најдов нова занимација. На шетање прееска си купив едно вакво. :D
Weighted Hula Hoop.jpg
Моето има поубави бои само. :pipi:
Ова чудо го научив да го вртам пред 10-11 години мислам. Едно девојче во маало имаше и ни се прчеше дека знаела, а јас поим си немав. Се изнервирав и си купив другиот ден и јас. За три дена можев по цел саат да го вртам, не го симнав од мене додека не го научив. Имав модрици на стомак, на колена, на зглобови на раце, али битно беше дека после тоа јас можев најдолго време да си вртам. :pos:
Е ова новово, ич не е лесно за вртење да ти кажам само. Ко три да вртам е, доста е потешко, а јас сум далеку од најдобрата форма во која бев пред некоја година. Прееска пола саат и толку беше од мене за денес. Утре повеќе. (y)

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Денеска ми пријде едно циганче со подадена рака. Чудејќи се како да почне разговор, ме праша:

- Како е бе дебел?

Ја се му раскажав како ми е. Малиот ми остави сто денара и си замина.

П.с "Просечната месечна исплатена нето-плата по вработен, во август 2013, изнесува 21 108 денари."

Статистиката вели дека просечна телесна температура има човек кои ги држи нозете во рерна, а главата во фрижидер. Живела администрација!(y)

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Како ми се собраа некои работи во последно време мислам дека мозокот ми е како мотор од локомотива :confused:

Не го во очекување е снегот кој со душа си го чекам :love: tumblr_mstuyecZ4J1syxpcjo1_500.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom