Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Кајги како си
си го испразнив ќесето денеска, 0 денари па дури и во минус влегов. од сега почнувам да штедам за на одмор, па за на факс. гарантирам уште нешто ќе налета ме знаеш мене :)
решив да не очекувам многу пошо секогаш кога очекувам нешто не излегува по мое. критериумот ќе си го намалам во сите сфери на животот и така кога ќе се случат спонтани работи ќе се чувствувам појако :)
криај се од жешково кајги многу мава особено ова време

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Мила, си седам на тераса, си пијам кафе си уживам во мирисот на дождот... Аххх..:love:

Го обожавам ветеров, многуу ...
Но, едно нешто не ми дозволува да се опуштам !!! Ах тоа проклето чувство нека ме остави на раат...

O

Orion.

Гостин
Мила, си седам на тераса, си пијам кафе си уживам во мирисот на дождот... Аххх..:love:

Но, едно нешто не ми дозволува да се опуштам !!! Ах тоа проклето чувство нека ме остави на раат...
Дожд? КАДЕ?:)

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Дожд? Каде дожд? Сакаааам дожд! Пратете ми малку дожд :(

Кајги, колку е убаво чувството кога излегуваш од дома во 8 саат сабајле , а веќе е преку 30 степени.....NOT.
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 18:07 ---
Драга,

САКАМ ШТИКЛИ!

зошто бе у невреме влегувам во минус... :mad: :mad: :mad: :mad:

Менувам штикли за дожд.

B

Black Guard

Гостин
Д.К

Да напишам и ја два три збора ете да бидам фер,не за друго дека варијабили почнаа да никнуваат од нигде,а тоа е нешто кое бара време и напор да ги средиш малку,се разбира на начин конструктивен како конструктивна интерференција.

Until then-останете ми здрави,живи и весели.

P

PewDiePie

Гостин
Испаднав јак што не се заебав вчера,зошто знаев што ќе се десеше ако отидев. Јеј.

Иначе ова ти се вика да ти остане иштаф,зошто немаме кај нас,глеј колку вкусно изгледа. :noze:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Се спрема невреме, само нека залади еј, излегов да плаќам сметки прееска и се здобив со првите изгореници... :cautious: Ти текнува на гулабот што ми доаѓаше на тараса е сега имам уште еден, не е љубената, туку љубовницата. :D И што се дешава со гуштериве бе, седам на тараса и слушам како една по една комшивка доживува хистеричен напад, гуштерче е ебаго, што може да ти направи...

Тешко ти се пишува...јас од глата си патам од таа биохемија особено од книгата на Џекова.Ајде нека ти е со лесно со кребсовиот и со бета оксидација. :D :coffee:
Ми имаат кажувано за книгата на Џекова медицинарите, јас учам од Ленинџер и од Беркеш. Си седиш и си ги мозгаш циклусите што ти се дешаваат додека си го пиеш кафето и се вариш на овие жештини. :eek:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Биохемија, и ние учевме од една огромна, веројатно Џекова. Од толку многу инфомации, после=сега немам ништо останато.

Бтв у врска со драга кајгана, сакав да кажам дека....

Можеби проблемот е очекувањето да се споделува животот, наместо споделувањето на плодовите од истиот.
Затоа пријатните меѓучовечки односи не се во текот на работната недела, тука кога е завршена. Затоа велат дека не треба да се меша работа и задоволство. Само примери.

Среќата у животот е уствари во моментите, оние на споделување среќа.

Некако како се` да се удвојува штом е споделено. Затоа, коа споделуваш тага, тоа можеби во моментот ќе те утеши, но нема да ти даде чувство на среќа која ќе те држи следните денови, како што е случајот со споделувањето среќа.
Јас сум од оние луѓе што живеат за моментите на Cheers со саканите. Сјебаноста на личниот живот, тоа мора да се поправа за да се доаѓа до ваквите моменти. За да после тешката недела на справувања со лични проблеми, седнеш со 1,2,3 луѓе и среќно го пиеш вискито, Boston legal style.

Морам да се вратам на тој начин на живот.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Драга, да не беше Симс незнам што ќе правев на овие жештини :X3:
Споменици... :pos:

Passed down to you...

Момент. Како што вика горе природната, момент. Не бе... Херц минута, онака лакомо ги голтам последните трошки на меланхлија. God Save the books.

So says Saladin.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom