Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
My heart's a stereo
It beats for your, so listen close
Hear my thoughts in every note.

Не за тебе мори.

P

PewDiePie

Гостин
Верижен појас.........

Вчера фетиши ! Денес и го спопикав на една провинцијалска курва што ме нервираше,ви ебам тоа мамините и татини пратени во ГОЛЕМИОТ ГРАД да "учат" а всушност само трошат кислород и се ебаваат на околу.....ороспиишта гадни.
Некој луѓе се само тука за корист,да те искористат или да ги искористиш и толку. Некој е само личен шофер што се упикува таму кај што не му е место.

Кога ќе научат бе,другар не се станува со упикување,лижење гз,и правење услуги.....другар едноставно се СТАНУВА ! :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.491
Поени од реакции
8.002
Драга Кајгана, имав интересен викенд :)

Во саботата отворив сметка во Стопанкина банка и пзарев у Веро, ама тоа не е интересно.
После тоа бев у Кузман, на гости кај една студенка :) А и нејзината сестра беше таму, уствари заради нејзе отидов. Си имаме минато. А и графчето во мензата на Кузман е фино :) И после беше најинтересно, во Соул паб кога почнаа да се отвараат карти, па ме сардисаа 2 на 1.... хух опасно беше. За крај шетање по продавници низ ГТЦ.

Е неделата беше ТоБ. Договорив пивопиење со една психолошка :) Уствари не е лошка, таман си е девојката. Првин го баравме безуспешно кафиќот на rymz, Ei8ht, ама не го најдовме па бевме у Љубов, времето летна, изгладнев и ме однесе на лахмаџун во Галерија7 во чаршија. Толку вкусно нешто, одамна немам пробано. Се заљубив, во лахмаџун со ајран, мх мх мх

И така, јас сум сеуште најпопрекрасен и сингл, енд лукинг, гудлукинг :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Денеска барав арматура 6-ка ребрасто за анкери и на таван најдов едно ковчеже со писма и песнарка што сум ја пишувал пред милион години за некоја женска.
Од срам само прочитав една песна и ја дадов на старата да ја изгори во каминот за да не ја најди некој друг, сега сум пишман оти не ја задржав можев да му конкурирам на Стеф во моја поезија ако ја прекуцав.
И мислам на форумов да пишувам и читам само во подфорум Музика некое време, евентуално во ТВ и Филм.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич дали ти знаеш шо е клаустрофобија? - Тоа ти е бејб страФ од затворен простор. Пример си тргнал кон кафанчето али ти е страФ да не е затворено.

Пс. Заебано ми е денес и сјебан сум и све по дифолт некако:(

П

Пепси_

Гостин
mavni nekoja djencka....me otepaa doma oti ne sum fanal nekoja,a ne svakat deka samo ke mi go trose vremeto za djabe

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Чувството на беспомошен замор, кога пријателите те викаат на кафе во ист ден, а ти ги држиш очите отворени со селотејп.

Туку...

Desert road from Vegas to nowhere
Someplace better than where you've been
A coffee machine that needs some fixing
In a little cafe just around the bend.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Чувството кога со душа чекаш да се исселиш од дома, чисто колку за да осетиш како е да живуркаш во непсихотчна околина...
Изволте!

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
Незнам што да ти пишам, уморен сум, утре сум од осум. Ми се пие кафе и ич абер немам од легнување...
Читам во сабота че ти прават некој мал хируршки зафат, се надевам дека методата е неинвазивна и дека че ми оздравиш од паразитите. Јас сум со тебе. ;)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Dear
Знаеш колку ми е досадно? Гарант не знаеш...а и поубаво така.

И уште нешто-ептен ми е досадно. И ФЕЈКбук стана тиња. Џабе седам укЉучен.

А и ти си малце досадна...

На крај-ДОСАДНО МИ Е!

Глуп е постов знам ама што друго да праам коа ми е ДОСАДНО?

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Драга само што го изгледав A Beautiful Mind и мислам дека ќе ми остави трајни последици на мојата психичка состојба.
Стварно прекрасен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom