Драга Кајгана (виртуелен дневник)

H

HoT IcE

Гостин
Улаза мајка ми прееска у собу: абе па ти туј си бија?!?!?!?!
- Па куде ќе сам, туј сам.
Па не знам мислеше у чаршију си или негде си искочија.
Кд се уствари освести, сфаќам дека сам прошја 8 сата без да искочу од собу на Battlegrounds. Holy fuck.
:вонзем:
 
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.736
Поени од реакции
24.390
Battlegrounds! :love:
Цел ден ја мислам на работа. Хот ајс педер, затоа што ме натера да ја купам.
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.648
Поени од реакции
13.112
Глупоќата наречена македономер.
И сличните тривијални глупости што „сме принудени“ да се замараме.
 
Член од
14 март 2014
Мислења
473
Поени од реакции
1.163
Кајги, постојано во движење сум.
Склет ме фати.
 

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.228
Поени од реакции
6.709
Prv pat sednuva da uci 3 nedeli pred kolokvium,se otkornuva od citanje teorija,3 dena pred kolokvium doznava deka 35% od poenite mu nosi teorijata,65% zadacite.. #badluckNear
Али го боли кур,си го доминира колоквиумот и си поминува.. :kafence:

А сеа назад,се вратив да ти пишам со друга намера,ова кога отворив ми текна дека се жалев пред некој ден :D

К,лани бев у невидени кризи...Онака,имав чувство дека се е против мене,ништо не ми оди од рака, 300 депресии,сите против мене итн итн (@DeviAngel i feel u bro,само главата горе и се ќе помине).
Еден период почнав да се допишувам со девојче шо ми се допаѓаше некој период(али онака,ја имав само видено неколку пати,ниту сум праел муабет со неа,ниту нешто знаев за неа). И нема врска,си почнавме муабет,баш памтам нешто за Star Wars беше,јас како die-hard fan на споменатите филмови си споделив искуство,рече демек ќе го гледала итн итн итн. Нема врска,така си почна муабетот,јас упуцан у лево крило по прекин на врска,барав нешто за залечување на страни рани,девојчево ми се виде ко океј и ајде...Почнавме редовно да комуницираме,излеговме на кафе,се беше океј(не направивме ништо) и се беше онака,кул... Почнав да си се враќам у нормала,се си иде најнормално,и одеднаш девојчево ме стави на игнор. Пишевме вечерта,ај излегувам,убав помин,фала фала и кај вас исто,поздрави,се најдобро...станувам утредента,пишам на фб-no response...Ај нема врска. Минуваат 3-4 дена,пишувам пак,со надеж дека можеби не видела или била у гужва,па заборавила да ми врати,неам појма,али овој пат уште подрско-seen. Ееј племе голо да ти ебам,се изнервирав страшно,особено шо идеше период више кај шо се понадевав дека можеме да мрднеме малце од тој friendzone и евентуално да влеземе у друг zone...И нема врска,прекина контакт,прекинав ја да ја замарам,ми беше глупо некој период,фала Богу,си потрошил толку време,живци(дека ме лажеше дека ќе го изгледа Star Wars,а уопште не го ни почнала гарант...) и мегабајти од 3G-то и на крајот ништо. И нема врска,фаст форвард неколку месеци летото,ја гледав со многу бош ликови летото,али ајт си викаш...Нејзин живот,што сака нека си праи. Идеме фаст форвард уште неколку месеци,слика на инстаграм и хаштаг #7maunts...Како ма сестро маунтс? И тука почнуваат некое чувство на ослободување да се јавува,демек тие дружби со бош ликови не биле џабе,и она може да е таква(мада кога контактиравме ми изгледаше ко да си е начитана,башка една година постара итн)...и сето тоа кулминираше со слика на инстаграм пред 2 саати кај шо е сликана со деца и напишала gonna miss THIS guys...Како мори сестро THIS GUYS? И онака,ме фати смеа,ми текна на периодов и баш сакав да си го споделам со некој,па малце се отворив нашироко...Девојчето не е свесно каква услуга ми направи со тоа шо почна да ме игнорира,вечно ќе и бидам благодарен...

Иначе полагам утре,со 3 дена спремање...Hoping for the best,but expecting the worst..

Gute nacht
 
Последно уредено:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.923
Поени од реакции
12.416
Има една реклама на Фокс за турско кафе, демек пробајте го нашето ново турско кафе кое може да го приготвувате секогаш и секаде! Bitch please, земи кал од кај било,свари ја и имаш турско! Ова кафе е the root of all that is evil.
Баба ми пие по 5 вакви во денот и гласа за Вмро, па сеа видете вие.
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Поповиве порано кога шетаа по куќи викаа дај колку имаш, сега со фиксна цена си се, извинете на муабетов ама ебати христијанството ебати на оваа немаштија да си го ограбуваш народот :tapp: исто да не зборам со умрениве што прават, помен 1000 денари за пеење од 5 минути и рецитирање имиња, некој за 1000ка ќе треба на скеле во јуни да се пече по цели денови.

Иако за глупостиве крив си е и народов, ако си си ти верник што ќе ти смени попот ако ти дојде дома пред Велигден :facepalm: или на Задушница пеење на гробишта, да не станал некој..
 

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.079
Поени од реакции
3.236
@Ilumious
Пред неколку години ми ѕвоне некој и кога отварам гледам попот со уште еден и ми викаат „дојдеме да осветеме“, си викам у мене кај најдеа денеска да дојдат,
прска, чати 2-3 минути и кога дојде времето за наплата, му викам немам ич пари:D, стварно немав никаков кеш, со ситната железарија не ми се брукаше, ми викат шо имаш тоа, фалеше да речат имаме читач на картички само дај картичка:pos:
им дадов неколку јајца и ај гитла, најефтино сум го поминал велигден, а си имав осветена куќа:icon_mrgr:

Другата година јас тргнав некај град и ги гледам се паркираа на аголот од малото, после мајками ми вика, шо не си се в'рнал знаеше дека немаше никој дома.

Среќа што сум атеист, па не се замарам со попови, ама мајка ми постојано гледа да ги испочитува тие ритуали, и на гробишта и за велигден и за свашта.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom