Драга Кајгана (виртуелен дневник)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.848
Поени од реакции
24.926
Draga receno storeno :sneaky:
Vremeto stopli, dojde denot da ja orepam gospozata i voedno i sefte da mu napram na masinkata za repanje so si ja poracav od Temu.
Pred i potoa :
1000003398.jpg
1000003400.jpg
1000003402.jpg

Sum ja orepal ko zelka, ko ovca metilava e sega . Arno so ne ja setkam i ne mi e za izlozba oti na nisto ne lici, ko sugata da ja fati. Bitno masinkata si brka rabota, uste redot da mu go zemam :D. Sega ostana redovniot servis da mu go napram, kapki protiv krlezi i bolvi i apce protiv glisti i do na esen rajat sum.
P.s nesto ljuta mi e posle tretmanot, duri i na slikite se gleda deka naporki me gleda, ko da me mrazi, a stvarno ne znam zosto :cautious:
Ne deka drugite kucinja ke ja zaebavat. Kucka be , neblagodarna:toe:
Trebase da ja ostam na +30 da se vari, sama ke me molese da ja orepam.

Последно уредено:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.913
Поени од реакции
6.609
Фали Флеш на форумот, се надевам животот во Салоника е се она што треба да биде во главниот град на Македонија.
Скопје, ние Мариофците нешто многу многу, никош не го фермафме. А факт е дека сме најблиску до она вистинското Македонско, што останало од векови асимилации. Нормално дека би избрале метрополата да ни е на Егеј, на 20 минути од Света Гора. Нека запали една свејча во Свети Димитрија, во име на *се* она што ние бефме.

Христос Воскресна. Ние, не.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom