До и Од модераторот на подфорум Религија

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
:oops:

Каде реков дека сакам да го банираат? Традиција е да биде повремено баниран. Да го пратат на заслужен годишен одмор со ваучер. Од 7те години активност на форумов, макс 4 има изреализирано.

Ете ви предлози за модератори, како подобро да функционира подфорумов и моите гледишта. Немам намера повеќе да одам офтопик.

:coffee:

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.141
Поени од реакции
10.151

Каде реков дека сакам да го банираат? Традиција е да биде повремено баниран. Да го пратат на заслужен годишен одмор со ваучер. Од 7те години активност на форумов, макс 4 има изреализирано.

Ете ви предлози за модератори, како подобро да функционира форумов и моите гледишта. Немам намера повеќе да одам офтопик.

Ебати традицијата неправедна, нема фер плеј на форумов..колкумина членови има на форумов на кои треба перманентен бан да им се даде, но тие си фураат како шерифи оти се староседелци или " блиски до власта":coffee:
Кој и да биде модератор, дали Хепта, Гови, Не мисли..сигурна сум дека ќе бидат супер во извршување на таа "задача"..знаење имаат дефинитивно!

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931

Ете ви предлози за модератори, како подобро да функционира подфорумов и моите гледишта. Немам намера повеќе да одам офтопик.

Dambi fala ti za pomoshta, zal mi e shto nema da moze ovoj za malku uspeh da go stavish vo CV.

Ubav pomin so Evrovizija.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Хепта како го доживувам ќе ти кажам у ПП, а телемата не ја доживувам никако, сеуште ми е недопирлива.
Ај ти објасни ни го твоето доживување, баш ке биде интересно:D
Hepta i Govi... kolku ste seriozni za kandidaturava?
Dambi majmunski u moj stil izbega od odgovornosta.

Da ve predlozime ili trolate samo?

Па пошто нема кандидати уопште, а јас вистински ја познавам суштината на тоа шо се нарекува РЕЛИГИЈА, да озбилен сум кандидат. А Хепта убаво си кажа дека не сака оти ногу ке банира, па после да се предомисле. Он не е прав кандидат уопште, без разлика на мене, он стварно не е за тај тај подфорум. Јас иначе би давал казнени бодови по 1 и банови едно, неколку дневни.
Проблемот со Говинда е во тоа што ќе биде баниран половина од времето.

Помина тоа откако Ацид го измете ѓубрето кои раководеа. Ти мож незнаеш, ама Govinda беше ставен на перманентен бан, ама ете некако 2-3 недели пред пред велиген чудесно воскресна ;)

Последно уредено:
H

Hyperion VI

Гостин
Абе вие каша-попара сте ја направиле темава,дури сега приметив дека не сум на
„Езотерија и Окултизам"
(А.Кроули,Иван Исцелител,М.Петровиќ и сл.)
Па прочитајте си попрецизно кој ви е „тајниот модератор"(во сенка).
Човекот сам поштено ви кажа.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.820
Абе вие каша-попара сте ја направиле темава,дури сега приметив дека не сум на
„Езотерија и Окултизам"
(А.Кроули,Иван Исцелител,М.Петровиќ и сл.)
Па прочитајте си попрецизно кој ви е „тајниот модератор"(во сенка).
Човекот сам поштено ви кажа.
Абе и ние мислевме така, ама сам кажа дека не е. Иначе Супермодераторите кои се двајца можат да бришат секаде, на сите теми. и буразер Ацид, разбира се.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Не брзај. Ќе згаснат толку многу битни теми на кои глаголаш и даваш Inside размисли до кои немаме допир!
Ти веднаш судиш според самиот себе... нема да те банирам ниту да ти делам казнени неосновано, дури и јас и ти да дискутираме и да не се сложуваме!
ОчоБол ти е фонтов! Не го користи ... аман :)

*sry за офтопик :)

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.141
Поени од реакции
10.151
Ок. Прекинувам со тој фонт официјално после 10 години! :)
Еехххх..само што сакав да кажам дека мене ми се бендисува тој фонт, толку убаво ти прилега :)
Ама закаснив, нели:(

Член од
30 октомври 2020
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.931
Зоки батали секташење, сега го решава албанското прашање во Македонија.
Go reshiv jas odamna i sega se sproveduva kako plan u 4 fazi... samo vie ne znaete....

Gi trolam gejmerite tamu ... malku te odmaram zal mi stana...

Член од
6 мај 2018
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.734
Једин што треба да биде модератор на подфорумов е @exlexmk. Све друго е бетер него подфорум без модератор.
1. @Dumbledore е океј лик, ама нема познавања од религија.
2. @Хептаграм XI има познавања од религија, ама е екстремно пристрасен и ригиден.
3. Ако @Govinda стане модератор ќе си свирнам метак у чело откако ќе го проколнам форумов со сите црни магии што ги иам на располагање (а знам многу чаролии!).
4. @Beric Dondarrion нажалост не би се нафатил да модерира.
5. @Ne-misli (прочитај под 3)...

Надополнување...
Једин друг сериозен модератор што би го предложил (ако сака) е @Тапетарот Петар.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom