Е што ќе биде :nesvest: ??? ... ќе биде тоа што ќе направиш да бидеЈа веќе си почнав да пуштам долга коса, али шо ќе бидне со школово се чудам (8одд)...
Сигурно мислеше на тоа дека скоро секој професор гледа да просере нешто, најчесто за машките со долга коса.Е што ќе биде :nesvest: ??? ... ќе биде тоа што ќе направиш да биде
Хех....90% од девојките одговориле долга коса, а 90% од девојките пљукаат по металците. Чудна работа...
Какви металци со перики бе браааааааааат? :pos2: Сум кружел низ тие кругови доста време и не сум сретнал таков. А перика, верувај се познава од километар.Хардкор металец се шиша единствено кога ќе започне да му опаѓа косата и тоа се шиша 0 и така си се прекројува кон скинхедсите малце и си тера така цел живот:pos2:. Зборам за металец-металец значи, не за ванабе металцине.Хех....
Од секогаш се знаело дека металците носат перика т.е. гледано од женски аспект тие се позери...
Долга коса од женска преспектива = ЕМО !
Шо му е на металците браааат????Какви металци со перики бе браааааааааат? :pos2: Сум кружел низ тие кругови доста време и не сум сретнал таков. А перика, верувај се познава од километар.
:pos2::pos2::pos2: Му се јавив сеа на еден другар од средно, металец е типот и има долга коса и му викам: " Абе мајмун шо не кажеш дека си носел перика,а?" :pos2::pos2::pos2: Се збуни дечкото.Шо му е на металците браааат????
Јас не сум кружел искрено и ти кажују!
Долга коса за женските е емо должина...
Перики носат метаљците бре...
Па ти не ме свати...:pos2::pos2::pos2: Му се јавив сеа на еден другар од средно, металец е типот и има долга коса и му викам: " Абе мајмун шо не кажеш дека си носел перика,а?" :pos2::pos2::pos2: Се збуни дечкото.
Не збори глупости па и ти, емо должина ако е долга коса за девојките тоа е ок, али металците не носат перики тоа тврдам со сигурност.
Ништо нема да бидне со школото на место ќе си остане ништо не го мрда па дури ни земјотрес , само што доколку до факултет ја раснеш косата ќе бидеш во состојба комотно металец да станеш со сите нишани.Ја веќе си почнав да пуштам долга коса, али шо ќе бидне со школово се чудам (8одд)...
Имаше една поговорка ама ај да не ја кажувам, ќе испаднам можеби премногу груб па да не те запалам тука на лице место. :wink:Не стои на мж долга коса бе ко мајмуни обраснати ми се:kesa:а некој се и феминизирани со женствени features
ја би за кратка, бричена, или како и да е само да не е долга,колку погрубо изгледа мажот толку е посекси, природно е, а и ја истакнува машкоста:wink:
Одлично кажано, се согласувам во целост.Прво, машките фризури кои доаѓаат во мода и цел град се со иста фризура, ми се одбивни.
Второ, и најбитно во контекст на темава, го мрзам прашањето "какви машки те палат, со кратка или долга коса?". Никогаш, буквално никогаш не ја гледам косата, не ми игра улога што има на главата, туку што има во неа. Па, ако се заљубам веќе во некој, нема косата да ми биде пресудна. Што па мене ми е гајле дали нема коса или има коса подолга од мене, се додека на него му се свиѓа сопствената коса.
Трето, која сум па ја да му сугерирам на некој каква фризура да има. Што сака нека прави, ако праша за совет, ќе му кажам, ама вака глупаво е.
Еве на пример кога гледам девојка, не ми е гајле дали ќе биде шишана нуларица или ќе биде со коса до колена, гајле ми е само каква е по душа, дали си одговараме, емоционално. Битно ми е само каква е како човек и толку. И доколку одлучила да се однесува на некој начин, да држи до одреден стајлинг, или слично, не е мое да ја силам да прави нешто што не сака, мое е доколку се сакаме да го испочитувам нејзиниот избор исто како што таа го почитува мојот. Ете прифатеност, ете толеранција, ете почит, ете разбирање, ете пријателство ете љубов. Толку едноставна работа, ама за некои луѓе (голем број) изгледа тоа им е навистина многу тешко да го разберат.
Да.Болдот Сериозно би се шетал со девојка нуларица под рака, само заради нејзината душа?
хахахахахахахаахахх ПЕРИКИ Се контролирате што пишувате хахахахахах Можи таму некој Носи ама уште вакво нешто немам ни видено ни слушнато хахахах Во Ресен се знам со сите металци па ни ЕДЕН не нози ПЕРИКА :pos2::pos2::pos2:Какви металци со перики бе браааааааааат? :pos2: Сум кружел низ тие кругови доста време и не сум сретнал таков. А перика, верувај се познава од километар.Хардкор металец се шиша единствено кога ќе започне да му опаѓа косата и тоа се шиша 0 и така си се прекројува кон скинхедсите малце и си тера така цел живот:pos2:. Зборам за металец-металец значи, не за ванабе металцине.
Прав металец не носи перика.хахахахахахахаахахх ПЕРИКИ Се контролирате што пишувате хахахахахах Можи таму некој Носи ама уште вакво нешто немам ни видено ни слушнато хахахах Во Ресен се знам со сите металци па ни ЕДЕН не нози ПЕРИКА :pos2::pos2::pos2: