Доверба 24 на Т мобиле

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Мајка ми нешо се сили да се префрли на постпејд овие денови, па ред е да почнам да мислам на нов телефон. Т мобиле има на понуда SE к750i и Motorola v3i за по 5 банки. Ваши импресии од овие телефони или совети, некој шо земал од Т мобиле еден од моделиве да каже нешо, исправни ли се, брендирани ли се, како иде гаранција и остало. Иначе мене појше ми фаќа око Моторолата пошо имам Моторола v1050 и душа му извадив, софтвер од друг телефон, монстерпек, хакнато појачало, интернет, ICQ и остало и сум ептен задоволен. Е сеа ест да Моторолава е малце инфериорна во споредба со Ериксонот (BT1.2 < BT2.0, 1.3Mpixel < 2.0Mpixel, 512MB max < 1GB max) ама слушам многу срања за ериксониве а и плус моторолава е ептен шизичка. Па сеа незнам......

П.С. Го продавам v1050ката за 5 банки со 32МБ картица и дата кабел, ако ме частите кафе ке ви режнам и едно цеде со софтвер и сумљиви алатки :smir:

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Вака сега
На Доверба во петокот ја и сестра ми земавме телефони
Ја Сони Ериксон к750и сестра ми Моторола В3и
Задоволни сме и двајцава, со оглед на цената.
Сепак мое мислење е Сони Ериксон, има одлична камера, слот за картичка од 1 ГБ, ФМ, 2МП.... но не е којзнае колку лош и моторолата
Мој совет >> За машки к750и за девојчиња В3и
не дека има разлика некоја... ама според мене девојчињата највеќе гледаат во дизајнот (каде доминира моторола)а машките во опциите(каде без сомнение е сони ериксонот).
За дефект во пакет нема, и двата телефони се исправни, но најчест проблем со сони ериксонот може да биде џојстикот кој често се расипува но ќе го поправиш за 100ден ;)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Телефоните се тип топ во поглед на исправност, никој од оние кои зеле и ги познавам досега се немаат пожалено.

Член од
15 август 2006
Мислења
17
Поени од реакции
1
Brat nemoj da zemas k750i od t mobile nikako

Go imam 2 meseci mozda 2.5 ama mi se rasipaa kopcinjata 123 jostikot levo i gore ne mi rabota i levo kopceto (call ok i slicno) go odnesov zs imat garancija pa ke vidime kakov ke go vratat i ja pojke bi zel v3i (sega iam v3) zaso em dobivas vo izgled em vo funkcii a za toa kamerata ti ne ke slikas za slikanje eden digitalen i gotovo a za blootoh ne e tolku loso e posporo ama ne e za zaljenje to e moe mislenje HEHE

:smir:

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
Земи си к750 ем има боље опции ем не е на отварање.На отварање може а и сигурно ќе ти се зезна башка моторолата тенок е може и некако да се скрши ко на другар ми шо му се деси

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ех нема ваљда да го згрешам за милка чоколадо и да го скршам на пола :pos2: Хммм муабетов тера накај ериксонот ама сеуште никој не ми кажа дали телефоните ги брендираат Т мобиле, и дали со ериксонот ке можам да си играм играчки со софтверот и фирмверот ко шо можам со било која P2K моторола.

naum_spaseski

Стружанец
Член од
25 јануари 2007
Мислења
534
Поени од реакции
2
Sephiroth напиша:
Ех нема ваљда да го згрешам за милка чоколадо и да го скршам на пола :pos2: Хммм муабетов тера накај ериксонот ама сеуште никој не ми кажа дали телефоните ги брендираат Т мобиле, и дали со ериксонот ке можам да си играм играчки со софтверот и фирмверот ко шо можам со било која P2K моторола.
Јас сега во саботата зедов еден К750i и задоволен сум засега. Немам никакви забелешки. Не е брендиран, се е оригинал јас после активацијата на темобајл постпејд картичката, ја ставив мојата од Cosmofon и еве супер работи. Немам пробано да играм со софверот и фирмвеарот и плус сега засега немам потреба од тоа. Досега користев K700i и можам да кажам дека 750-кава има многу повеке опции: слот за меморија, 2МП Камера, подобар блиц, нежна тастатура, покрај MusicDJ има VideoDJ и PictureDJ, капак за камерата (да не се греба случајно) и др. Не можам да споредам со други мобилни како Motorola V3i, зашто ги немам користено. Досега имам користено само мобилни од Sony Ericsson (имам користено, ама од другари, а тоа мислам не е рачуна :).

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
naum_spaseski напиша:
Јас сега во саботата зедов еден К750i и задоволен сум засега. Немам никакви забелешки. Не е брендиран, се е оригинал јас после активацијата на темобајл постпејд картичката, ја ставив мојата од Cosmofon и еве супер работи. Немам пробано да играм со софверот и фирмвеарот и плус сега засега немам потреба од тоа. Досега користев K700i и можам да кажам дека 750-кава има многу повеке опции: слот за меморија, 2МП Камера, подобар блиц, нежна тастатура, покрај MusicDJ има VideoDJ и PictureDJ, капак за камерата (да не се греба случајно) и др. Не можам да споредам со други мобилни како Motorola V3i, зашто ги немам користено. Досега имам користено само мобилни од Sony Ericsson (имам користено, ама од другари, а тоа мислам не е рачуна :).
нежна тастатура и нежен џоистик.

капак за камера за да не се гребе камерата и да ти се поебе пинот кој ја затвара камерата после извесно време отвори - затвори на флипот.
зборам за ова

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Абе доколку некоj земе тел вака на доверба на 2год било од тмобиле било од космофон дали после ако сака да земе др мобилен ке има некои поволности.
ова зш сакам се к750,12 000 немам а има една фирма тука зедоа 5-6 броеви и тел од космофон бизнис па дали ке можам преку нив само телефонов без бр?

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
znae nekoj da mi kaze?
fala odnapred

Kajgana Shop

На врв Bottom