Sephiroth
One-winged angel
- Член од
- 28 април 2006
- Мислења
- 4.034
- Поени од реакции
- 130
Мајка ми нешо се сили да се префрли на постпејд овие денови, па ред е да почнам да мислам на нов телефон. Т мобиле има на понуда SE к750i и Motorola v3i за по 5 банки. Ваши импресии од овие телефони или совети, некој шо земал од Т мобиле еден од моделиве да каже нешо, исправни ли се, брендирани ли се, како иде гаранција и остало. Иначе мене појше ми фаќа око Моторолата пошо имам Моторола v1050 и душа му извадив, софтвер од друг телефон, монстерпек, хакнато појачало, интернет, ICQ и остало и сум ептен задоволен. Е сеа ест да Моторолава е малце инфериорна во споредба со Ериксонот (BT1.2 < BT2.0, 1.3Mpixel < 2.0Mpixel, 512MB max < 1GB max) ама слушам многу срања за ериксониве а и плус моторолава е ептен шизичка. Па сеа незнам......
П.С. Го продавам v1050ката за 5 банки со 32МБ картица и дата кабел, ако ме частите кафе ке ви режнам и едно цеде со софтвер и сумљиви алатки :smir:
П.С. Го продавам v1050ката за 5 банки со 32МБ картица и дата кабел, ако ме частите кафе ке ви режнам и едно цеде со софтвер и сумљиви алатки :smir: