Добра Trance/ D&B/ Techno/ House/ Electro трака v.2.0

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.830
Поени од реакции
23.338
Juno Reactor е без конкуренција најпотценетиот електраш на сите времиња. Креативноста и диверзитетот со кој го креира и манипулира звукот наоѓајќи секогаш нови начини да се трансформира е генијален.


Иначе дојдов да ја ставам оваа:

 

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.830
Поени од реакции
23.338
@Sussaro faliminderit за 5ч42м
Убедливо најпотценетиот електраш. Какви вонвременски траки правел уште во рани 90ти кога електронската музика била уште ембрион за останатите артисти и остатокот од светот. Овој долгиот микс го имаше одамна, едно време го тргнаа поради копирајт, ама гледам сега пак е ставен. Џуно е сивата еминенција на електронската музика.
 

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.542
Поени од реакции
20.156
Убедливо најпотценетиот електраш. Какви вонвременски траки правел уште во рани 90ти кога електронската музика била уште ембрион за останатите артисти и остатокот од светот. Овој долгиот микс го имаше одамна, едно време го тргнаа поради копирајт, ама гледам сега пак е ставен. Џуно е сивата еминенција на електронската музика.
Познаа се кој бија некад на жмурку у Ла Фабрик или МКЦ на Цујоши Сузуки :D .Какф транз праесфа јапанци на времето.Проект Прана,заедно сс Ник Тејлор.А и група Уни.Заебан спејс електро гоа саунд.А и у поново време има си јапанци што кидаф сс ноф форест/груви псајтранс правац.

Еве ви една стара јапанска манифесто трака.Сарасвати е Хинду божица на музику у уметност.

 

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.830
Поени од реакции
23.338
Познаа се кој бија некад на жмурку у Ла Фабрик или МКЦ на Цујоши Сузуки :D .Какф транз праесфа јапанци на времето.Проект Прана,заедно сс Ник Тејлор.А и група Уни.Заебан спејс електро гоа саунд.А и у поново време има си јапанци што кидаф сс ноф форест/груви псајтранс правац.

Еве ви една стара јапанска манифесто трака.Сарасвати е Хинду божица на музику у уметност.

Кд е дујдеа ЛТЈ Бјукем пред много године, а и пред тој у Метропол разни имиња, ама не знам дали си га фатија ти тај период. Туј мора да се признае и работу на Бушаву Азбуку он е бија пионер у транс сферу и направија е много за афирмацију на тој музику а и за носење на битни имиња туј у Македонију. Он, Навигатор преку Урбан Денс продукцију, Еци и Даре сас Сан Продакшн, Колосеум, и донекаде газде на Сектор, донесева скоро све што вреди у светску електронику. Ама неее мирко попов да ти бија најбитан и придонел најмного за електронску музику. Какој и за све друго у уметност прави таленти са сваки пут у сенку на некои просеци, ама кои са познати и популарни.
 

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.542
Поени од реакции
20.156
Кд е дујдеа ЛТЈ Бјукем пред много године, а и пред тој у Метропол разни имиња, ама не знам дали си га фатија ти тај период. Туј мора да се признае и работу на Бушаву Азбуку он е бија пионер у транс сферу и направија е много за афирмацију на тој музику а и за носење на битни имиња туј у Македонију. Он, Навигатор преку Урбан Денс продукцију, Еци и Даре сас Сан Продакшн, Колосеум, и донекаде газде на Сектор, донесева скоро све што вреди у светску електронику. Ама неее мирко попов да ти бија најбитан и придонел најмного за електронску музику. Какој и за све друго у уметност прави таленти са сваки пут у сенку на некои просеци, ама кои са познати и популарни.
Дани е најзаслужам за транс културу у Македонију,ама после се усрасфс сс урбан денс и глупи журке на саем.Тај е тај стара екипа,Навигатор,Сателајт...
Дани га донесе и татка на транс музику,Гоа Гил на Хамзи пашини конаци.После сфе се смени.Дојдесфс нови дечки.
Вале Момтезума,Марко Далавера,Оги и Буги,Боби Агоритмиа и браќа Атриум.
Иначе ми идесмо у најубаф период на журкање.Сфи бесмо како едно друштфо на сфаку журку.Немаше телефони и падобранци,само насмеани денсачи.
Ама мислу дека си ти малце постар од мене.
Ееее времиња...
Таламаска,Сан Проџект,Халдолиум,Астрал,Цујоши...

Носталгија тешка.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom