Добра ГПС навигација за Андроид

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Можи да ти е до телефонот. До сега кај мене такво нешто се нема случено.
Да сигурно или е до телефонот или до тоа каде се наоѓаш во моментот т.е. дали има високи објекти околу тебе, дури и густи облаци можат го попречат GPS сигналот. Јас го користам Навигон веке неколку месеци и исто така немам никаков проблем, дури сум изненаден колку брзо прави lock. :)

Член од
21 април 2012
Мислења
128
Поени од реакции
39
Moze nekoj da mi ja prati Navigon za sgs3? Kolku procitav raboti odlicno na sgs3...

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.819
Поени од реакции
1.580
Имам LG Optimus Me L350, работи на Андроид 2.2 (600Ghz процесор 140 RAM)

Имам демек вградена Google Maps навигација, но нема voice navigation (гласовна навигација), направив update со најновата верзија ама пак ништо.

Некој да препорача добра навигација за мојот телефон, со гласовна навигација?

Гледам за Navigon доста зборувавте но на Мартин верзијата не работи кај мене. Ако може некој по ПП да прати нешто би бил благодарен.

P.S. Колку меморија ке ми биде потребна во телефонот, и дали морам сите мапи од цела Европа да ги инсталирам? Може ли пример да ги селектирам тие мапи што ми требаат и другите да ги бришам.

Пошто најдов Navigon навигација али беше 3 Гига со се мапи...

Член од
20 април 2009
Мислења
33
Поени од реакции
0
Bi sakal dragi forumgjii dokolku nekoj ima iskustvo so instalirajne na navigacii na android da toa iskustvo go spodeli. Jas koristam IGO vece 1/2 god. relativno sum zadovolen , no sega zblokira (najverovatno bara preinstalirajne). Sekoja pomos okolu bi mi bila dobrodojdena za sto vi se zablagodaruvam!

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Bi sakal dragi forumgjii dokolku nekoj ima iskustvo so instalirajne na navigacii na android da toa iskustvo go spodeli. Jas koristam IGO vece 1/2 god. relativno sum zadovolen , no sega zblokira (najverovatno bara preinstalirajne). Sekoja pomos okolu bi mi bila dobrodojdena za sto vi se zablagodaruvam!
Користев iGO порано но сега користам Navigon Europe 4.5 и сум презадоволен, според мене најдобра GPS апликација до сега. :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Темава веќе постоеше, ти го префрлив мислењето во неа. Разгледај низ останатите страници.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Користев iGO порано но сега користам Navigon Europe 4.5 и сум презадоволен, според мене најдобра GPS апликација до сега. :)

А од каде ја симна 4,5 верзијата..... дај линк ако имаш?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
дечки дајте некоја гпс навигација што ке ги има рутиве од македонија и што ке одговара на HTC One V

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Абе на навигон за разлика од ИГОто ми фалат бензиски на мапата, барем само тоа приметив.
Игото ми е покомплетно.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom