- Член од
- 24 септември 2023
- Мислења
- 1.205
- Поени од реакции
- 1.822
и ја знам сигурно
Така се игра кладара, браво.
Нема врска квотата ако процениш дека е во твоја предност. Некогаш би уплатил и на 1.6 квота ако fair odds треба да е 1.10 1.20 итн.Сакам да прашам ... Одамна имам мислење .
Нели е боље кога играш и уплаќаш поголема сума,да играш на најмалку х3 или х4 квота па нагоре за разлика од играње 1.70 квота .Кажано ризикуваш за ситна квота ,голема квота да добиеш значајна сума .... Да уплатиш не знам на 1,5 х10.000мкд ,за 5000 добивка ,ми е млитаво некако. Боље уплати 4х2500 едно ливче, за вкупно 10.000 вредност,ако даде од 4 ллифчиња по 2500 уплата,едно падне,друго одма враќаш ... Фак,ваљда лошо пример кажав ....
Дали е боље голема уплата на 1,7 квота или барем 4 квота(секако сигурни меча)? Кој ви е боље избор при голема уплата.
Зависи од тоа дали играш сингл или не. Ама идам на поголема уплата, гледам да играм минимум над 3 коефициент, обично, 2 утакмици каде коефициентот има вредност, според мене. Обично, секое коло ке најдам една утакмица со тип кој за мене има вредност, и околу тој тип ке ти се базираат сите ливчиња. Од оние посигурните, до оние понесигурни, кои нормално, идат со помала уплата.Сакам да прашам ... Одамна имам мислење .
Нели е боље кога играш и уплаќаш поголема сума,да играш на најмалку х3 или х4 квота па нагоре за разлика од играње 1.70 квота .Кажано ризикуваш за ситна квота ,голема квота да добиеш значајна сума .... Да уплатиш не знам на 1,5 х10.000мкд ,за 5000 добивка ,ми е млитаво некако. Боље уплати 4х2500 едно ливче, за вкупно 10.000 вредност,ако даде од 4 ллифчиња по 2500 уплата,едно падне,друго одма враќаш ... Фак,ваљда лошо пример кажав ....
Дали е боље голема уплата на 1,7 квота или барем 4 квота(секако сигурни меча)? Кој ви е боље избор при голема уплата.