Дневна доза сеир!

Член од
24 април 2008
Мислења
11.049
Поени од реакции
12.591
Сакам да сожалувам со жената поради нејзиниот животен партнер, но на крајот на краиштата, тоа е нејзин избор, поради што не можам да сожалувам, туку да додадам дека тоа што си го посеал, тоа ќе го жнееш, а животниот партнер на оваа госпоѓа е труло семе од телевизиски гледна точка, труло семе од кое произлегуваат ептен пцовисани плодови, особено неговиот најтазе плод кој смрди низ македонскиот етер изминативе неколку месеци, а базата од каде доаѓа смрдеата од тој плод се вика Анал 5.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.202
Поени од реакции
34.788
Сакам да сожалувам со жената ...
Нема простор за сожалување. Кога ќе одбереш да живееш со СЕЉАК или си и ти СЕЉАК, или си латентен СЕЉАК, или се конвертираш во СЕЉАК. Ма кога е Вучиќ во прашање, се просељачуваш (тм) со секоја минута што го гледаш (па макар и да не е по твој избор). :)

Не сум познавач на животот и делото на Вучиќ (и фамилијата), но дури и некој како јас што воопшто не гледа телевизија не може да избегне да не го види овој сељаков, макар на гости кога се менуваат каналите или такви некои ситуации. Моментот кога на „Вашите 5 минути„ им порачувал на деца што се јавувале, да ги поздрават мајките...
Сериозно, во речниците треба под поимот сељак да стават слика од Вучиќ.

Член од
24 април 2008
Мислења
11.049
Поени од реакции
12.591
Нема простор за сожалување. Кога ќе одбереш да живееш со СЕЉАК или си и ти СЕЉАК, или си латентен СЕЉАК, или се конвертираш во СЕЉАК. Ма кога е Вучиќ во прашање, се просељачуваш (тм) со секоја минута што го гледаш (па макар и да не е по твој избор). :)

Не сум познавач на животот и делото на Вучиќ (и фамилијата), но дури и некој како јас што воопшто не гледа телевизија не може да избегне да не го види овој сељаков, макар на се гости кога менуваат канали или такви некои ситуации. Моментот кога на „Вашите 5 минути„ им порачувал на деца што се јавувале, да ги поздрават мајките...
Сериозно, во речниците треба под поимот сељак да стават слика од Вучиќ.
:place: Колку сурова вистина. :place:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.842
Поени од реакции
30.755
Ѕвездата е родена

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Интро:
Слуша убавиот тој техно кога вози. Толку бргу вози што и не го забележуваат... Тука и таму по некој ќе викне "Еј Груевски, еве го" (на позајмен точак во лов на тигри).

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

Kajgana Shop

На врв Bottom