Ја знаете оваа награднава игра на Coca-Cola, она со капачето, прати го кодот и доби мобилен,така нешто...пазете што сум сторил:zlo:
Идеме сега на Ексикрзија ЕДНОДНЕВНА у ОХРИД
,и сите со тоа кокаколите,пракај пракај, и на еден другар што веке пратил порака, му викам: Дај малце телефонот,да видам сликици,ова она... ЗЕМАЊЕ ЈА ТЕЛЕФОНОТ,и мојот број што го запишал ко ДАРКО-КЛАС,го преименував во Coca-Cola,и му го вратив телефонот... праќање ЈА порака на него:
Почитуван кориснику,
ве известуваме дека
сте добитник на
Sony Ericsson W810i,
наградата подигнете
ја во Пивара-Скопје!
Честитаме!!!
и овој ПОЛУДЕ!!!!
:pos2::pos2::pos2:
НИЗ ЦЕЛ АВТОБУС прошета за да се пофали... СВЕ НА МОЈА СМЕТКА КОГА КЕ СЛЕЗЕМЕ- се дереше,а ја полека полека,им казав на сите дека ја сум тој што го ребрам,и за 5 минути ДОЗНА цел автобус,за тоа ОСВЕН "TOJ" и другарот до него!
абе цел пат му правевме лице,а он залудно се радуваше:
абе брат,ај да частиш после...
абе брат да ти се мочам у среќата...
абе брат боље да го шитнеш и да си имаш пари за матура.......
абе цело време,и сите се газиме од смеа.
и дојде тој час кога требаше да се извлече добитникот,и му пратија порака нели... ВАШИОТ КОД Е НЕДОБИТЕН...и овој у ЗБУНКА, ама Шо,ама Ова,ама ОНА. и после коа му рековме ОВОЈ СЕ УКОПА,СРАМ зив...
...цела година што ги замараше ГУШТЕРИТЕ,сега овие му возвратиа удар,и го ребраа ЦЕЛ ПАТ,а овој си ќутеше:kesa::kesa::kesa:
ДОБРА Е ФИНТАВА,пробајте и вие,зезнете некој другар!!! интересно е да се види,отколку да го прочитате ова!!!
п.с. и ја сум жртва на ова:kesa: затоа и ми текна:pos2: