Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
A дали го има тој квизот каде се играло на асоцијации во парови, кога играле маж и жена и овој требало да и објасни одоколу “дневна соба“ и она да погоди и типот беше толку инвентивно дебилен па и вели: “кај имавме последен пат секс?“
Типкава се срамела се срамела, а овој ја убедувал онака самоуверено, кажи де, не се срами, кажи маче, каде имавме последниот пат секс, кажи де.... и на крај се отстрамила и гукнала:
-“ Во газот! “
:pos2::pos2::pos2:
И тогаш типов се мава у глава и вика... “не ма тоаа беее“... а водителот најавува реклами.
Сакам да го видам тоа, со свои очи, бидејќи ми го прераскажувале досега, се убивам од смеење кога ми текнува.
квизот се вика Ќе перам ама не паем, го имаше на А1 некаде 94 95 год и на него беше тоа кажано, кој го има или може да најде снимка нека стави да се потсетиме на младоста...A дали го има тој квизот каде се играло на асоцијации во парови, кога играле маж и жена и овој требало да и објасни одоколу “дневна соба“ и она да погоди и типот беше толку инвентивно дебилен па и вели: “кај имавме последен пат секс?“
Типкава се срамела се срамела, а овој ја убедувал онака самоуверено, кажи де, не се срами, кажи маче, каде имавме последниот пат секс, кажи де.... и на крај се отстрамила и гукнала:
-“ Во газот! “
:pos2::pos2::pos2:
И тогаш типов се мава у глава и вика... “не ма тоаа беее“... а водителот најавува реклами.
Сакам да го видам тоа, со свои очи, бидејќи ми го прераскажувале досега, се убивам од смеење кога ми текнува.