Дневна доза сеир!

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
T

TaMчЕ

Гостин
Мене ова ми беше интересно прееска баш кај еден другар го видов на профил :)

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

--- надополнето ---

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Дали го гледавте тој квизот на Сител... мислам дека се вика „Бројки и Букви“ или така нешто...

Имаше еден натпреварувач ТАПА... во секоја смисла на зборот. :)
Толку ТАПА што водителката неможеше да се воздржи... :)

еден од неговите неколку бисери...
Имаше прашање во стилот „Како се вика кога некое животно визуелно ја имитира својата средина за подобро да се сокрие“... или така нешто
Негов одговор:
СПОСОБНОСТ

Кој го има квизот, нека го стави на ЈуТуб... доста сеир има. :)

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
A дали го има тој квизот каде се играло на асоцијации во парови, кога играле маж и жена и овој требало да и објасни одоколу “дневна соба“ и она да погоди и типот беше толку инвентивно дебилен па и вели: “кај имавме последен пат секс?“
Типкава се срамела се срамела, а овој ја убедувал онака самоуверено, кажи де, не се срами, кажи маче, каде имавме последниот пат секс, кажи де.... и на крај се отстрамила и гукнала:
-“ Во газот! “

:pos2::pos2::pos2:

И тогаш типов се мава у глава и вика... “не ма тоаа беее“... а водителот најавува реклами.

Сакам да го видам тоа, со свои очи, бидејќи ми го прераскажувале досега, се убивам од смеење кога ми текнува.

Член од
18 декември 2007
Мислења
448
Поени од реакции
51
A дали го има тој квизот каде се играло на асоцијации во парови, кога играле маж и жена и овој требало да и објасни одоколу “дневна соба“ и она да погоди и типот беше толку инвентивно дебилен па и вели: “кај имавме последен пат секс?“
Типкава се срамела се срамела, а овој ја убедувал онака самоуверено, кажи де, не се срами, кажи маче, каде имавме последниот пат секс, кажи де.... и на крај се отстрамила и гукнала:
-“ Во газот! “

И тогаш типов се мава у глава и вика... “не ма тоаа беее“... а водителот најавува реклами.

Сакам да го видам тоа, со свои очи, бидејќи ми го прераскажувале досега, се убивам од смеење кога ми текнува.

мислам дека е ова....стварно е добро:))))

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Hahha dobra stvar!

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
-“ Во газот! “

квизот се вика Ќе перам ама не паем, го имаше на А1 некаде 94 95 год и на него беше тоа кажано, кој го има или може да најде снимка нека стави да се потсетиме на младоста...
:oeoeoe:

Kajgana Shop

На врв Bottom