Дневна доза сеир!

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
И јас сакам вакво!!!

[media]http://www.youtube.com/v/5gLJYvpibfA[/media]

GarDiaN

ФудБалЕрчЕ
Член од
16 февруари 2006
Мислења
465
Поени од реакции
19
TpH_Bo_OkO напиша:
Охриѓани, си ги плаќате ли сметките? :pos:

malce ne mi stima ova ima davaat kovcezi
pa ako umrat koj posle ke plaka smetki bre a ?????
:lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
GarDiaN напиша:
malce ne mi stima ova ima davaat kovcezi
pa ako umrat koj posle ke plaka smetki bre a ?????
:lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud: :lud:
И тебе бате не ти е лесно :pos:

skorpija^m

seven & seven
Член од
5 мај 2006
Мислења
492
Поени од реакции
4
Инцидентот се случил завчера, во 17,45 часот во чајџилницата "Прата компани" во селото во која како гости биле В.З. (25), М.С.(29), Б.М. (38) и Џ.А. (43) сите од Батици. Додека седеле и пиеле тие меѓусебе почнале да се расправаат за продажба на автомобил. Набрзо кавгата прераснала во жестока тепачка. Џ.А. со нож го нападнал В.З. кој пак, успеал да му го одземе и со него да му нанесе четири убодни рани. Кога Б.М. видел дека неговиот пријател Џ.А. е нападнат, тој зел железна столица и со неа му ја скршил главата на В.З.. Додека Б.М. го мавал В.З. со столицата, Џ.А. зел неколку бекатон плочи и со нив му ја повредил раката на нападнатиот В.З. Во екот на тепачката Б.М посегнал по пиштолот што го носел во појасот, но бил спречен во намерата од останатите гости во кафеаната. Набрзо дошла и полицијата која успеала да ги смири насилниците и да ги приведе во полициската станица во Драчево. Од Б.М. бил одземен и пиштолот "црвена застава" што тој го поседувал без одобрение. (П.А.Л.)

поголем сеир од ова на кино само :) абе све разбирам ама да седис заедно во кафана и наеднаш бууууууууум тепачка интересна во која прво вади НОЖ после со СТОЛИЦА од глава му ја мава , па со БЕКАТОНКИ , и на крај спречен да пука со ПИШТОЛ. Абе вајлд вајлд вест ааааааааиххиаихаихаихаих

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
13-08-06_0208.jpg
Иначе ова е кај фурната шо е попозната како СПИДИ,пошто тетката е многу брза.Се наоѓа у кисела вода кај таа едносмерната улица има нешо авто делови или така нешто,се симињаш по едни скали надоле.Работи цела вечер,сигурно ја знаете.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Тој мини сендвичот колкавав ќе е ?
за в з'б да ти заглави изгледа

skorpija^m

seven & seven
Член од
5 мај 2006
Мислења
492
Поени од реакции
4

кај ќе најдите вие ``влечќе, мушќи`` за само 150 денари а?

Kajgana Shop

На врв Bottom