Длабоко грло

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
The`bItCh напиша:
Стварно ова на сликава е малце.:pos2:
Никола, секоја чест за темава. И без да измерам претпоставував т.е сигурна бев дека можам да го „лапнам” повеќе од 10 cm. Пошо мразам виршли, си пробав со краставица и .. испаднаа 13 cm:icon_redf доволно не?:wink: Малку се отворив да не речете жениве нема да коментираат бла бла..:toe:
па така бе искрено
а кога си гладна, еден гриз колкав ти е, во ширина мислам????

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Flik напиша:
па така бе искрено
За длабоко грло се докажа сега сакаш и за широка уста .:)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.211
Поени од реакции
34.455
Flik напиша:
па така бе искрено
И ти претеруваш.. Што може да лапне краставичка, мислам дека не би имала никаков проблем со ширината. Коментаров малку не ти е на место... :wink:

Да продолжиме со дискусијата.
Има други членки што го направиле овој тест со виршла, краставичка или можеби the real thing?

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Flik напиша:
па така бе искрено
Самата тема длабочината ја става на прво место, што значи дека другото е споредно и небитно во случајов. Мислам дека можеме да се вратиме на темата и да продолжиме со дискусијата..

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Acid напиша:
И
Има други членки што го направиле овој тест со виршла, краставичка или можеби the real thing?
каков риал тинг, тестот е да се убоде чачкалица.. e сеа ако се импровизира со гриз па да се мери од кај трагите од зубите..

Член од
28 јуни 2006
Мислења
65
Поени од реакции
1
da ve pozdravam prvo , posto ova mi e prva poraka na kajgana i se nadevam deka ubavo ke se druzime.
A vo vrska so temata e super ama gleam samo za golemina stanuva zbor. Ne e bitna tolku goleminata kolku so e bitna tehnikata. Mislam deka i nekoj drug bi se slozil so mene
:pusk: :tapp:

Член од
11 јуни 2006
Мислења
49
Поени од реакции
6
Pa i jas mislam deka povazna e tehnikata, treba da znae da uziva celosno, zs dokazano e deka ako dobro se obraboti glavicata, se dozivuva pogolemo zadovolstvo.Mislam deka i najdobrite sexolozi go dokazale toa. A i kraj kraeva so fililng ako ide samo napred nazad i go prima cel, ako ne znae da smuka, cica ili vakumiranje na vozduhot...E tuka e majstorlukot.
A za licno iskustvo eeeeeeehhheeeee.... se ima deseno na Velesko ezero, vo sumickata(onie so bile znaat) edna go ima zemeno cel, do jajca...ali dobro smukase..sto za minuta dve svrsiv. I to

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Кога ја ведов ренген сликата се зачудив и се уште се чудам, како само го голтаат целиот, ауауауаа. ....

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
The`bItCh напиша:
Стварно ова на сликава е малце.:pos2:
Никола, секоја чест за темава. И без да измерам претпоставував т.е сигурна бев дека можам да го „лапнам” повеќе од 10 cm. Пошо мразам виршли, си пробав со краставица и .. испаднаа 13 cm
доволно не?:wink: Малку се отворив да не речете жениве нема да коментираат бла бла..:toe:
Алал вера за храброста да одговориш на темава. Од секогаш си ми се допаѓала, бидејќи си имала муда да го кажеш она кое другите го мислат, но не се осмелуваат да го спомнат.
Big up yourself..:)
p.s.сигурно уште куп девојки пробале да го направат тоа, но немаат гз да кажат..

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Тест со мини севн дејс кроасани (не е важно со шо се полнети) по вертикала за широчината. :)

T

Trakon

Гостин
Дивајн напиша:
Што е финтата околу cm? Зошто се срамите да кажите?
19cm a do sea ne mi go zemala nikoash cel...samo onaka pola da recheme bedni 10cm:poss:

A inaku sekako deka e povazhna tehnikata a spektaklot e nebiten...pa mozhe taka da se zadavi nekoja...jebesh spektaklot koa nema podobruvachki filing:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Trakon напиша:
19cm a do sea ne mi go zemala nikoash cel...samo onaka pola da recheme bedni 10cm:poss:

A inaku sekako deka e povazhna tehnikata a spektaklot e nebiten...pa mozhe taka da se zadavi nekoja...jebesh spektaklot koa nema podobruvachki filing:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Хммм ... ова не е вистина ... ептен помал ти изгледа на камера бе ... или лаже камерата? Абе колку што знам, треба да додава таа ... лилаааааааа:toe:

Како и да е ... реков јас немаат храброст мажите да си кажат реално што и како поседуваат, вие не па не ...
Инаку да не избегам ептен од темата ... не измерив уште.:pos2:

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
Еве една слика што ја најдов на еден наш сајт.Се надевам дека не е многу безобразна а ако е може да се цензурира нали:

Attachments

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
436053 напиша:
Еве една слика што ја најдов на еден наш сајт.Се надевам дека не е многу безобразна а ако е може да се цензурира нали:

Ова е веќе нешто „попрефинето„....какви краставици,моркови и други орудија :pos2: ...хе Никола, „добри„ ти се мерните единици :pos:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Во должина ми е 17-19 цм, зависи од попаленоста и ерекцијата.

Сите што пробале да ми го земат цел во уста, направиле утка, оти им фалел некој сантиметар..

Освен 2. Они го голтнуваа. Ќе дојде до грло, и ќе го голтнат. Е тој филинг е лудница... Моментот кога ќе го голтнат, и после тоа кога ќе те стиска сфинктерот на грлото, а она шмука, и со испружен јазик лиже по јајца..

Штета што тоа не може да трае повеќе од 30 секунди, оти така се гушат, немаат воздух..

Иначе, да ме пали и тоа кога немаат воздух, ме пали кога сум скроз доминантен, кога се малку од малку понижени (оти таква ни е биологијата и природата, и девојките ги пали страшно кога се понижени), и неретко свршував директно во грло со тие 2 девојки... Се гушеа, али немаше бегање оти ги стискав за тил... Со рацете нивни врзани на грб нормално!

После тоа беа толку многу влажни и раширени - ЛУДНИЦА! Нормално после добиваа некоја минута лижење на клит и масирање на Г-спот, дур ми се опорави јунакот и не се спреми за повторен бој... Али тоа е веќе друга тема.

Kajgana Shop

На врв Bottom