E
Elipsis
Гостин
vBulletin Setup - како?
Dali znae nekoj da mi objasni kako se stava vBulletin i ako moze da objasni
Dali znae nekoj da mi objasni kako se stava vBulletin i ako moze da objasni
Пиратски вБулетин ако сакиш да го ставиш на интернет,ќе ти излезе повеќе од да си купиш лиценца
На интернет не владеат Македонските закони и македонскиот судски систем .Каква лиценца бе шо ви е на вас, изгугли ја море верзијата, даунлоадири ја и мислам дека со неа доаѓа нешо као Read Me за инсталација ... абре Македонче , кај ние со лиценци .... :uvo:
Ок друже , само знам дека ретко овде кој лиценцира една вБуллетин скрипта.На интернет не владеат Македонските закони и македонскиот судски систем .
:pos2:Ретко лиценцираат во Македонија,но во Македонија има од 1-2 пиратски VBulletin ,а 10-18 лиценцирани
ftopic:[Marko];1087278 напиша:
Пред 2-3 часа кога го разгледував ИТ Форумот и Гледам А1Тим Баниран И си велам овој форум не е за мене А Бадијала не збираат донација за ВБуллетин туку за хостинг .Им паднал Европскиот СерверИ сега треба да се префрлуваатftopic:
:rofl: Ме банираа на форумот пред 1ипол месец... Админите многу се курчат на тој форум таму, ако видат некој пост дека ти си во право одма ти го бришат... Ако им се допаѓа мислењето го остават, ако не го бришат... и од тогаш ми се смачи де пишувам по цели реферати а тие истите да ми бидат бришани, го отерав еден од администраторите у 300 и ме банираа до 24 Декември 2009 год. хахах...
Бадијала сеа за сеа не работи, немам погледнато како им е статусот, пошто имаше отворено за донација за да си ја платат лиценцата мислам (или нешто друго беше)...
---
Јас имам инсталирано вБулетин нудел верзија од порано, не ми беше во план да прам форум но така и јас незнам што ми текна... па еве до ден денес стои,никој го нема чепнато... иако има некои хостинзи кои ги пријавуваат на вбулетин па го бришат...