ova ni e posledna sansa za izleguvanje na opstinata od nevidenata siromastija iako se vodi za najbogata opstina no se gleda na sekoj cekor razocarani lica tazni luge ne veruvanje deka ova niv mu se slucuva i site go pustat posledniot krik barat pomos no ne saka nikoj da gi cue sepak ova e nasa posledna sansa da izlezeme od dnoto i da e prerodime prespa dokolku sme slozni i gledame na site sto ni slucuva i stradame samo poradi eden covek koj ima teski milioni stanovi niz skopje koli i sto uste ne no se nadevam ke ni se pridruzite vo borbata da padne sadam husein mislam buzlevski so bog napred verbata i verata se najsilno nase oruzje najtopol pozdrav do site moi istomislenici
znam deka postojam deka go ziveam zivotot se nadevav na najdobro no me zaceka najlosoto toj mi go prekina sonot koj go sonuvav za topol dom za srekno detsvo na moeto dete namesto siromastija vo beskraj a za kogo i se prasuvam zosto mora da patam jas i cela moja familija deka ne sum istomislenik kako buzlevski koj ja uniste opstinava go unisti narodot i otkako znam za nego toj e samo cel na aferi vo narmalno opsestvo ne treba da zivee samo eden covek tuku sekoj treba da ima za egzistencija ne znam kolku me razbravte imam uste mnogu ama zasega tolku borbata e pocnata i ke se vodi do kraj ke se borime za makedonija ke se borime za preubava i ekonomski jaka prespa
znam deka postojam deka go ziveam zivotot se nadevav na najdobro no me zaceka najlosoto toj mi go prekina sonot koj go sonuvav za topol dom za srekno detsvo na moeto dete namesto siromastija vo beskraj a za kogo i se prasuvam zosto mora da patam jas i cela moja familija deka ne sum istomislenik kako buzlevski koj ja uniste opstinava go unisti narodot i otkako znam za nego toj e samo cel na aferi vo narmalno opsestvo ne treba da zivee samo eden covek tuku sekoj treba da ima za egzistencija ne znam kolku me razbravte imam uste mnogu ama zasega tolku borbata e pocnata i ke se vodi do kraj ke se borime za makedonija ke se borime za preubava i ekonomski jaka prespa