Скоро сите диети се такви.Губиш малце надохнадуваш после тоа дупло ..
Сталкерот дооообар си човече
ако не ти се свиѓа темава воопшто немора ни да се замараш да читаш .. просто е ..
Душичке Сталкерот е саркастичен со причина.
Во светов иако изгледа хаотичен се си има ред.Ако не ми веруваш пробај качувај се по степеници и скокни од таа најдоле директно на врвот возможно е? Не е.
Може само да сконеш од горе и да паднеш на дното.
Ваквите квази-диети се искрено навреда за било која интелегенција.
Размисли малку зарем ако некој/а 15 години јаде се се пред него/неа може за еден ден да израмни се?-Еве ќе ти кажам не може.
Ако сакаш да ослабеш 2-4 килограми на брзинка оваа „диета“ можеби ќе ти „помогне“ со тоа што цената ќе биде што ќе напумпаш потоа 4-8 килограми.
Ако ти е во план да слабееш не мисли на утре или наредниот месец мисли 1-2 години во иднината.
Побарај режим на исхрана на долгорочно ниво 1-2 години на пример и клучниот збор тука како и за се во животот е баланс.
Комбинирај го режимот на исхрана со вежби кои ќе ти одговараат на тебе.
На крај еден совет од мене немој да слабееш за другите ослаби за да се чуствуваш удобно во своето тело ,ослаби за тело полно со енергија преку целиот ден,ослаби за кога ќе се погледнеш во огледало да си кажеш "Hey there you sexy beast".
П.С Не му се лути на човекот искрено и на мене кога ќе слушнам или прочитам вакво нешто ми иде да се удрам од земја ама со годините доаѓа мудроста