Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
Аман не трескај.За споредба еден хамбургер од 7-мица би требало да има и до 4000 калории без кока кола.
Аман не трескај.За споредба еден хамбургер од 7-мица би требало да има и до 4000 калории без кока кола.
Колку има? По твое?Аман не трескај.
Ова е за 100 гр. !!!
Па ти кило хамбургер јадеш?Ова е за 100 гр. !!!
Конзерва туна 180 гр. има 190 калории. А кило хамбургер?
Калориите на хамбургерот варираат од компирите колку ги има месото, мајонезот, кашкавалот големината на лепињата етц етц....И кога ставаат мајонез и компири од рука ставаат колку може и држи да не прокапе ~4000 калории
Ти 100 грама јадеш? Колку е тежок хамбургерот знаеш?Па ти кило хамбургер јадеш?
Леле доста мене ме прашуваш јас дали знам. Ако знаеш кажи. Да речеш дека еден хамбургер тежи 1кг или дека има 4.000 калории е најголема глупост и не треба да знам точно колку тежи за да знам дека тоа што ти го велиш не е точно.Ти 100 грама јадеш? Колку е тежок хамбургерот знаеш?
Не ти се мешам повеќе имај си илузија дека јадеш 300 калории!!! И ти си досадна да знаешЛеле доста мене ме прашуваш јас дали знам. Ако знаеш кажи. Да речеш дека еден хамбургер тежи 1кг или дека има 4.000 калории е најголема глупост и не треба да знам точно колку тежи за да знам дека тоа што ти го велиш не е точно.
И не ти враќам веќе, досаден си, се инаетиш.
Ова го викаат големи хамбургери? Да дојдат тука во МК да видат што е квантитет . Додека не се измери се колку има може само да се нагаѓа. Но кога во 100 гр. печени кикирики има 585 калории вреди ли повеќе да правиме муабет?факт е дека многу може да биде калоричен сендвичот .. Ама 4.000 калории се премногу.. До кај 1.000 може да..
Пржена плескавица,Пржени компири и мајонез.. Калориска бомба но тоа незначи дека ќе биде 4.000 калории..
баш види во Америка најкалорично јадење од 3.800 калории колкаво е и што содржи.
Не јадам хамбургери.Не ти се мешам повеќе имај си илузија дека јадеш 300 калории!!! И ти си досадна да знаеш
Ни јасНе јадам хамбургери.
Big Mac-от од McDonalds ти е 214 грама и има 540 калории.Ова е за 100 гр. !!!
Конзерва туна 180 гр. има 190 калории. А кило хамбургер?
Калориите на хамбургерот варираат од компирите колку ги има месото, мајонезот, кашкавалот големината на лепињата етц етц....И кога ставаат мајонез и компири од рука ставаат колку може и држи да не прокапе ~4000 калории