asterix_m
Регулатор
- Член од
- 19 април 2006
- Мислења
- 2.765
- Поени од реакции
- 33
И она првото не е оправдано ама за она второто нека каже некој е дека не е така?PuMbA напиша:МОТОТО:
МАШКО СО ДВЕ-ЈЕБАЧ
ДЕВОЈЧЕ СО ДВАЈЦА-КУРВА
И она првото не е оправдано ама за она второто нека каже некој е дека не е така?PuMbA напиша:МОТОТО:
МАШКО СО ДВЕ-ЈЕБАЧ
ДЕВОЈЧЕ СО ДВАЈЦА-КУРВА
Ne se raboti za toa deka devojkata nema da go naprai toa fizichki tuku psihichki e poveke sprechena da go naprai toa za razlika od mashkoto koe ponema predrasudi okolu tie raboti:poss:kucka напиша:Definitivno devojka so dve maski.Sto se maskite povredni od zenskite za da mozat da imaat dve zenski a zenskite da ne mozat dve maski?
Sakate da kazhete deka nema sposobni dechkovci da zadovolat 2 devojki?:poss:*P|nK_G|rL* напиша:I ja mislam decko so dve devojki. a zosto? Pa objasnija povekeminata pred mene
Па така е и затоа го пишав зашто кај нас така е и така ќе останеasterix_m напиша:И она првото не е оправдано ама за она второто нека каже некој е дека не е така?
Ова е мото на деца до 16 години,на сељачишта и на балкански неизживеани мажи!PuMbA напиша:МОТОТО:
МАШКО СО ДВЕ-ЈЕБАЧ
ДЕВОЈЧЕ СО ДВАЈЦА-КУРВА
Многу глупо размислување...Зошто за вас машките се е ок дури и за позитивно го сметаш, а за женските педерско???Ако е педерско за женските, тогаш е и за машките... како шо кажа RealGirL многу сељачко размислување..._FireFox_ напиша:машко со две женски е ок, кој вели дека не може да ги задоволи, на пр. јас секако би ги задоволил, а девојче со две машки ми делува малко педерско, лигавење и такви работи.
Сакаш да ми кажеш дека и ти се согласуваш со мотото на Пумба?:nesum:dusicka напиша:poprifatlivo e masko so dve devojki a ako e zensko so dve maski togas ke izleze deka e kurva a za maskite e poinaku tie mozat i da se falat so toa ama zenskite...
Мотото на Пумба владеј во Македонија. Во право си со претходниот пост, дека то мислење го имав само децата до 16 год и балканските неизживеани мажи. Ама против сите не се можи. :nesum:RealGirL напиша:Сакаш да ми кажеш дека и ти се согласуваш со мотото на Пумба?:nesum: