Дечко со две девојки или девојка со две машки

Член од
2 јуни 2006
Мислења
238
Поени од реакции
6
hmm ako sum so uste nekoj garant ke se smeam ... a baska nekako pederski mi e da ja odrabotime edna nie dvajca...

a za dve odednash i ne e nekoj filing kako vodenje ljubov
so edna

JASMIN

Шехерезада
Член од
10 април 2006
Мислења
480
Поени од реакции
19
Prakticno, na zenata i trebaat ne dvajca, mnogu poveke za da ja zadovolat. Zenata e procuena po nezadovolen polov organ- los mk prevod od francuski, ne mi teknuva podobar izraz. Duri magare bi ja zadovolilo-poradi golemina i vremetraenje na procesot:) "Ijlada i edna nok" mi bese omilena kniga vo 6to:) Duri i tezata ja bazirav na nea!:pos2:
A maskoto cisto od vizuelni pricini- pojako se pali os zenskoto na vizuelnoto, psiholoski fakt.

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
дечко со 3 девојки упс дечко со 2 девојки sorry :):):)

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Не би сакала групен секс, ама ете кога би морала да бирам, поприфатливо ми е дечко со две девојки, отколку девојка со две момчиња. Не знам зошто. :toe:

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
I ja mislam decko so dve devojki. a zosto? Pa objasnija povekeminata pred mene:)

K

kucka

Гостин
Definitivno devojka so dve maski.Sto se maskite povredni od zenskite za da mozat da imaat dve zenski a zenskite da ne mozat dve maski?

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
МОТОТО:
МАШКО СО ДВЕ-ЈЕБАЧ
ДЕВОЈЧЕ СО ДВАЈЦА-КУРВА

Heaven

Take me away
Член од
26 јуни 2006
Мислења
17
Поени од реакции
1
Ако машките се фраери кога се со две девојки, тогаш женските се божици кога се двајца машки. Каква курва бе алоо? Отворете речник и прочитајте што значи зборот курва, па коментирајте. Али гледам скоро се се тинејџери на форумов, па има време ќе пораснат и ќе сфатат што е курва, а што е фраер :wink:

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
нај нормална работа ..... маско и две женски:poss:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Сите се за дечко со две девојки како што кажав ...
Лично мое мислење? Ни тоа ни тоа ... ни ми треба уште еден покрај дечкото, ни ќе дозволам уште една до нас ... патетика бе.
Него девојките што ме чудат ... подобро да има уште една девојка до вашиот партнер, кога би требало да бирате? А од друга страна љубомора на сите страни ... како така бе?:) :) :)

Kajgana Shop

На врв Bottom