Депикции на Сатаната во црковната иконографија

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Сатанистите немаат базична врска со тоа.
Сектите низ Америка ги организираат тие киднапирања на деца, а тоа киднапирање се извршува на празникот Ноќ на Вештерките, каде ги користат за резервар за крв и секслуално задоволување.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Сектите низ Америка ги организираат тие киднапирања на деца, а тоа киднапирање се извршува на празникот Ноќ на Вештерките, каде ги користат за резервар за крв и секслуално задоволување.
Од каде ти е оваа "информација"?:confused:

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
M

Muranyi

Гостин
Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Братче на youtube секој може да стави што сака.Можеби тие деца се киднапирани од вонземјани.
Човекот убаво и со докази ги објасни овие работи.
Да да од воземјани што веруваат во Луцифер

M

Muranyi

Гостин
Човекот убаво и со докази ги објасни овие работи.
Да да од воземјани што веруваат во Луцифер
Сум гледал клипови од човеков.Кои докази ги нуди?Јас не видов ниеден доказ каде ги поврзува киндапираните деца со некакви си Сатанисти.Инаку вака интересен е за слушање,има бујна фантазија човекот.
--- надополнето: 16 март 2012 во 23:41 ---
Уште кога ќе каже кој владее со Србија се ми станува јасно:pos:

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Сум гледал клипови од човеков.Кои докази ги нуди?Јас не видов ниеден доказ каде ги поврзува киндапираните деца со некакви си Сатанисти.Инаку вака интересен е за слушање,има бујна фантазија човекот.
Да да, бујна ама реална. Ти изгледа не го изгледа или не сакаш да ги изгледаш видеото. Така да колку да не ги сакам муџахедините и вахабистите ги подржувам да се справат со овие отпадоци. Знам колку вахабистиве и муџахедините ги толерираат овие накази и претпоставувам како ќе се справат со нив ако ги сретнат и најдат. Ќе им ги отсечат главите со тап нож, и пополека ќе им ги сечат рацете и нозете. Да видат како е кога мачат и убиваат невини деца

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Има повеќе фактори кои допринесуваат до исчезнување на деца и млади луѓе глобално, но не се должи на сатански секти. Ако тоа се случува, пак ти викам, немаат врска со сатанизам.

Едно е за нешто да кажеш дека е сино, секако можеш, но дали е сино? А друго е кога ќе кажеш дека е црвено. Без разлика кое име го носи, или некој го лепи, суштината е тоа што покажува. Се надевам до толку разбираш. Не е се до името и декларацијата. И јас можам да се наречам хинду, а благе везе да нема тоа што го практикувам како некоја религија со хиндуизам.

M

Muranyi

Гостин
Да да, бујна ама реална. Ти изгледа не го изгледа или не сакаш да ги изгледаш видеото. Така да колку да не ги сакам муџахедините и вахабистите ги подржувам да се справат со овие отпадоци. Знам колку вахабистиве и муџахедините ги толерираат овие накази и претпоставувам како ќе се справат со нив ако ги сретнат и најдат. Ќе им ги отсечат главите со тап нож, и пополека ќе им ги сечат рацете и нозете. Да видат како е кога мачат и убиваат невини деца
Докази.Без докази и со приказни и теории ништо не правиме.Значи Буш и компанија-Масони,Илуминати и тие што владеат со светот,се собираат и јадат мали деца?No way.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Докази.Без докази и со приказни и теории ништо не правиме.Значи Буш и компанија-Масони,Илуминати и тие што владеат со светот,се собираат и јадат мали деца?No way.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Не може вие Сатанистите да ме убедите дека сте цвеќе за мирисање. Вие сте полоши дури и од муџахедините
Како прво јас не сум Сатанист. Размисли малце пред да етикетираш. Ти посочив тема за читање со цел да не се брукаш тука со тоа што ти мислиш дека е Сатанизам.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
:pos: Што ли не ќе прочитам, па ова кајганава подобри вицеви и од к-15 имало

N

Nessa Alcarin

Гостин
:pos: Што ли не ќе прочитам, па ова кајганава подобри вицеви и од к-15 имало
Ќути Атеист не открија, сега ќе мора да менуваме дата веќе нема да е Ноќ на вештерќите туку ќе е Петок 13, само да не се падне во Недела...

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Ќути Атеист не открија, сега ќе мора да менуваме дата веќе нема да е Ноќ на вештерќите туку ќе е Петок 13, само да не се падне во Недела...
:pos:хахахахахахахах
Петок 13ти во недела :pos: за некои како Holy Temple и тоа е можно

Kajgana Shop

На врв Bottom