- Член од
- 13 април 2021
- Мислења
- 3.701
- Поени од реакции
- 12.097
Sodium hyaluronate 60mg.Или како можам да ја барам на англиски, да видам дали ја има тука во Шведска?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sodium hyaluronate 60mg.Или како можам да ја барам на англиски, да видам дали ја има тука во Шведска?
Да го смениш тоа дуксерот со полиестер што го носиш!Не е нешто сериозно голем проблем ама ќе прашам
Зошто често периодов ме фаќа струја кога ќе допрам нешто? Пример ќе користам телефон и потоа ќе се фатам да отворам врата струја ќе пецне.
Има некое решение за ова? Незгодно е кога си некаде со луѓе.
Не е дуксер, блуза e. И јас на тоа помислив зошто сум читал дека тоа е и причина ама не можам да го сменам униформа ми е од работа. Да се стопли добро времево и по мајца па нема да има пецкање струјаДа го смениш тоа дуксерот со полиестер што го носиш!
Не е дуксер, блуза e. И јас на тоа помислив зошто сум читал дека тоа е и причина ама не можам да го сменам униформа ми е од работа.
Па никој до сега не умрел од тоа. Сепак иритира и реакциите ми се мислиш кој знае колку струја ме пукнало.не се плаши, не може да те утепа таа струја.
па да обично е пешачењето низ урбана средина, само малку по брзо од стандардно пешачење ако гледаш за 1 час имам испешачено >6.5км, при одмарање пулсот најчесто ми е <70/мин.Според мене пулсов е малку висок.
Ако се работи за обично пешачење.
Не ја видов сликата горе воопшто затоа прашав.па да обично е пешачењето низ урбана средина, само малку по брзо од стандардно пешачење ако гледаш за 1 час имам испешачено >6.5км, при одмарање пулсот најчесто ми е <70/мин.
...добар... ама се гледа дека форсираш, а немаш уште добра кондиција... пократки стази и пократко време... па после некое време некоја недела зголеми и време и патека...вака наеднаш од зимски сон - Не, па макар било пешачење!Прегледај го приврзокот 447098
Прегледај го приврзокот 447099
Прегледај го приврзокот 447100
немам никаков проблем само да прашам дали се во ред овие вредности на притисок и пулс по пешачето од сликата т.с ~6.7km за ~1 час,
првата сл. од притисок и пулс е веднаш по враќањето дома а втората сл. по ~15 мин.
пукајте мислења
фала, да баш после зимски сон, инаку возам и точак на почеток по 20км за при крај на сезоната и над 5-60км на ден....добар... ама се гледа дека форсираш, а немаш уште добра кондиција... пократки стази и пократко време... па после некое време некоја недела зголеми и време и патека...вака наеднаш од зимски сон - Не, па макар било пешачење!
години 45+Не ја видов сликата горе воопшто затоа прашав.
Ова и не е баш релаксирано пешачење, повеќе е moderate intensity.
Вака делува ок и во граници на нормала.
Години,висина,тежина?
Не си почетник но не си ни професионалец.фала, да баш после зимски сон, инаку возам и точак на почеток по 20км за при крај на сезоната и над 5-60км на ден.
Автоматски споено мислење:
години 45+
176см
~75кг
Здраво, каде може да се набави оваа инекција? Гледам различни по нетов, сите варираат со цена, сигурно има и разлика во концентрација. Која од следниве би ја препорачале?
Ти благодарам, но како и што претпоставував тука не можам да ги купам како приватно лице.Sodium hyaluronate 60mg.
Како на пример?PRP е подобра опција, или двете заедно, мада сега има уште подобри методи што се користат